Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Olan Mortal Kombat Oyunu


 
      Telaş etmeyin, yeni Mortal Kombat'ın yapımına son hız ile devam ediliyor. Haberimiz bir önceki Mortal Kombat ile alakalı..
 
     Mortal Kombat : Shaolin Monks'u hatırlayan varmı? Mortal Kombat serisinin en farklı oyunlarından biri olan Shaolin Monks'ta Lui Kang ve Kung Lao ile co-op oynama imkanına erişmiştik. Oldukça ilgi çekmesine rağmen barız hataları ve tek düzeliği ile eleştirilerinde odağı haline gelen oyun buna rağmen serinin fanlarını da memnun etmeyi başarmıştı.
 
     Şu sıralar yeni Mortal Kombat oyunu üzerinde çalışan Ed Boon, yaptığı açıklama ile iptal edilen bir Mortal Kombat oyunu hakkında bilgi verdi. Mortal Kombat : Shaolin Monks'un yapımından sonra benzer ve devam türünde bir oyunun yapımına başlandığını belirten Boon, şayet yapım devam etseydi oyunda Sub-Zero ve Scorpion'un kontrolümüzde olacağını açıkladı. İptal edilen bu oyunun adı ise Mortal Kombat : Fire & Ice olacakmış.
 
     Oyunun yapımınada başlandığını belirten Boon, ilk aşamanın geride kalmasına rağmen bazı bütçe sıkıntılarından dolayı oyunun iptal edildiğinide sözlerine ekledi.
 
     Kim bilir sıradaki Mortal Kombat gerekli başarıyı yakalarsa ki şu anki görünümü ile yakalayacağa benziyor, o zaman yeni bir Co-op modu üzerine kurulu Mortal Kombat oyunu ile karşılaşabiliriz..
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3
Ono, Yeni Oyununu Comic-con'da Duyuracak Nvidia'dan Fermi Serisine Taze Kan
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FairFight

13.7.2010 02:58:22

0
ps2 salonlarında shaolin monks u oynarken herkes etrafıma üşüşürdü okadar ilgi çekiyordu bu oyun keşke devamı gelse :( :(

dikkat dedeler

13.7.2010 00:40:46

0
Evet ya

BSC Misafiri

12.7.2010 23:21:55

0
yaaa çok güzel oyun olurdu niye durdurmuşlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız