Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inZOI Demosu Artık Steam'de Oynanabilir

 
 
KRAFTON tarafından biz oyun severlere sunulacak olan yaşam simülasyonu oyunu inZOI için bir demo sürümü yayınlandı. inZOI: Character Studio adlı demo sürümü ile beraber kendi karakterinizi oluşturabiliyor, farklı özelleştirmeler yapabiliyor ve kendi tasarımınızı ortaya çıkarabiliyorsunuz.
 
Unreal Engine 5 ile destekleniyor
 
 
 
inZOI: Character Studio, geliştirici ekibin belirttiğine göre 250'den fazla karakter özelleştirmesini bünyesinde barındırıyor. Oldukça geniş kapsamlı bir karakter ekranı ile karşı karşıya kaldığımız demoda hayalimizdeki kişiyi oluşturabiliyor, yüzden saça, kıyafetten kişiliğe kadar tüm detaylara hakim olabiliyoruz.
 
Unreal Engine 5 oyun motoru ile desteklenen yapımda çarpıcı grafikler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Hayalinizdeki karakteri tasarlayabileceğiniz demoda aynı zamanda farklı yüz ifadeleri ile karşı karşıya kalıyor ve pozlarınızı değiştirebiliyorsunuz. Bu sayede dikkat çekici fotoğraflar çekebiliyor ve çektikten sonra diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra diğer kullanıcıların oluşturduğu fotoğrafları beğenebiliyor ve onlarla etkileşime girebiliyorsunuz.
 
inZOI, gerçekçi grafikleri ve derinlemesine simülasyon unsurlarına sahip bir yaşam simülasyonu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi PC'de Oynanabilir Little Nightmares 3'ten Tüyler Ürperten Yepyeni Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.8.2024 15:51:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sims Tiranlığı sonu erdi, yaşasın İnZOİ!!! Tabi bu da aynı yoldan DLC satarak onlarca oyunseverleri sömürürse şaşmam.
Yok, şlk başta oyuncu dostu ayakları yaparlar bedava güncellemeler dev yeni içerikler vs vs. kitle Sims'den uzaklaşmaya başladığı an ikinci oyuunu patlatırlar. Büyük güncellemeleri ek paket olarak satmaya başlarlar ama hiç kimse sims kadar saçmalayamaz o işte, gene bunların insafı olur.

BSC Misafiri

21.8.2024 17:09:03

0
Sims Tiranlığı sonu erdi, yaşasın İnZOİ!!! Tabi bu da aynı yoldan DLC satarak onlarca oyunseverleri sömürürse şaşmam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız