Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Nightmares 3'ten Tüyler Ürperten Yepyeni Fragman

 
 
Yayıncılığını Bandai Namco ve geliştiriciliğini Supermassive Games ekibinin üstlendiği gerilim odaklı platform macera oyunu Little Nightmares III'ten yepyeni bir fragman yayınlandı. Low ve Alone karakterlerinin yaşadığı ve başından geçen olayları aktaran fragmanda, ikilinin hangi zorlu mücadeleden geçtiği ön plana çıkıyor.
 
Little Nightmares 3 seriye ilk kez işbirliği modunu getiriyor
 
 
 
Little Nightmares serisinin en yeni oyunu içerisinde yine rahatsız edici gerilim ve korku unsurları yer alıyor. Seride ilk kez çevrimiçi işbirliği moduyla beraber bir arkadaşınızla oynayabileceğiniz destek bulunuyor. Bunun yanı sıra arkadaşınızı davet edebileceğiniz gibi tek başınıza da oyunu oynayabiliyorsunuz. Oyunu tek başınıza oynarsanız, diğer karakter yapay zeka tarafından kontrol ediliyor.
 
Çocukluk korkularınızla yüzleşebileceğiniz yapımda seri içerisinde olduğu gibi tuhaf ortamlara doğru geçiş yapabiliyor ve buralarda yer alan çeşitli bulmacaları çözmek durumunda kalıyoruz. Tüm bunları yaparken yer yer gerilimin dozunun arttığını görebiliyor ve daha fazla etkileşim unsuruyla karşı karşıya geliyoruz.
 
Açıklanan detaylara göre Little Nightmares III, 2025 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
inZOI Demosu Artık Steam'de Oynanabilir Müzikal Macera Oyunu Koira, 17 Nisan 2025'te PS5 ve PC için Piyasaya Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.8.2024 15:50:44

0
Önceki tarsier postuna yazmıştım ipye sahip olan mı yoksa fikire mi diye. Bellji ki namco ile tarsier arasında sorun oluştu sonra tarsier thqye tarafından alındı ve reanimal çok daha iyi ln 3 oynayacağıma reanimal oynarım

BSC Misafiri

21.8.2024 23:02:44

0
Reanimal çok daha iyi gözüktüğü halde heryerde bu oyunun ön plana çıkarılması oyun dünyasının da tamamen etiketler ve reklam üzerinden döndüğünü gösteriyor.Nekadar ekmek okadar köfte

BSC Misafiri

21.8.2024 17:08:48

0
Bence de Reanimal daha ürkütücü.

lextor

21.8.2024 15:56:33

0
REANIMAL çok çok daha iyi görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız