Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous Aslında Animal Crossing'e Benzeyen Bir Oyundu


     Nintendo'nun büyük ilgi gören oyunu Animal Crossing bildiğiniz gibi hayvanların bulunduğu bir dünyada geçen bir simülasyon oyunudur. Bu oyun Sony'nin inFamous serisinin de kaderini değiştirebilirmiş. Sucker Punch Productions'ın kurucularından Chris Zimmerman'ın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "İster inanın, ister inanmayın inFamous hakkındaki ilk fikrimiz Animal Crossing benzeri bir yapımdı, ama süper kahramanları kontrol ediyordunuz. Bu ve bunun gibi çılgın fikirler vardı. Bu doğrultuda 1 yıl boyunca çalıştık. Şu an gördüğünüzden daha çok stilize edilmiş, daha çizgi film benzeri görseller vardı. Böyle bir oyunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için sıkı çalıştık"
 
    inFamous'ın ilk tasarımında balonları çalan mor gorillere karşı savaştığımız belirtiliyor. Nereden nereyeeee...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot ps3 scee aksiyon tps
Söylenti: Titanfall'un Xbox 360 Sürümü 30 fps ve Sub-720p Çıkacak Capcom Yeni Bir Resident Evil Oyununun Sinyallerini mi Veriyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

15.3.2014 12:38:38

0
Oha evrim diye buna denir :D

zero2900

14.3.2014 17:05:13

0
Oyun dünyasını oyunculuğu bu yüzden seviyorum ve bu yüzden bir oyuncuyum. Hayal gücünün ve üretmenin bir sınırı yok (bazı yapımcıalr vs hariç tabi) Adamlar Animal Crossing (sevdiğim bir seridir) gibi bir oyundan inFamous çıkarmış ki bu gerçektende hayal gücünün ve azmin güzel bir örneği. Ve insan zihninin neler başarabileceğininde bir göstergesi. Gerçekten haberi okuduğumda mutlu oldum ama açıkcası prototip aşamasındaki düşündenin bir demosunu görmek isterdim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFAMOUS
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız