Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İki Yeni Yakuza Oyunu Geliştiriliyor

Yakuza oyunlarının dövüş sahneleri oldukça zevklidir

     Bildiğiniz gibi Yakuza serisinin geliştiricileri bu seriden bıktıklarını açıklamışlar ve Binary Domain adlı oyunun yapımına başlamışlardı. Buna rağmen Yakuza serisi bitecek gibi görünmüyor.
   
     Yakuza serisinin yaratıcısı Toshihiro Nagoshi, SEGA'da "Yakuza Studio" adlı yeni bir stüdyo kurdu ve iki proje üzerinde çalışmaya başladı. Bu projelerden ilki PSP için hazırlanıyor ve Bahar 2012'de piyasaya çıkacak. Yakuza: Black Panther'ın devamı olan bu oyun ilk defa Tokyo Game Show'da gösterilecek.

     Geliştirici stüdyonun diğer projesi ise "Yakuza 5" adını taşıyor. Nagoshi bu oyunla ilgili başka herhangi bir açıklama yapmadı. Daha önce Yakuza 5 adı verilen "Of the End"in ise 5. oyun olmadığı kesinleşti.
 
    Özellikle Japonya'da çok iyi satış rakamlarına ulaşan Yakuza serisinin bitmesi Sega'yı maddi yönden zarara uğratırdı. O nedenle stratejik olarak oldukça doğru bir karar alınmış diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Yakuza Yakuza 4 Aksiyon PS3 Sega
Persona 4: The Golden VITA için Duyuruldu İlk Witcher'ın Remake'i Gelebilir!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız