Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

fabFabulous, Royal Youth’a Transfer Oldu

 
     League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi'nin başarılı üst koridor oyuncusu Asım Cihat "fabFabulous" Karakaya, Royal Youth takımına transfer oldu. 
 
     Asım Cihat "fabFabulous" Karakaya'nın en unutulmaz anı IWCT 2013 turnuvasında Dark Passage takımıyla rakibi paiN Gaming'e karşı Kha'Zix ile attığı Pentakill oldu. 
 
     23 yaşındaki profesyonel oyuncu kariyerine 2012 yılında HWA Gaming ile başladı. Burada üst koridor rolünde mücadele eden oyuncu, ilk şampiyonluk ligi başarısını elde etti. Bir yılın ardından takımdan ayrılan fabFabulous, Dark Passage takımına transfer oldu. Dark Passage'da elde edilen Bahar ve Kış Mevsimi şampiyonluklarının ardından ülkemizi ilk kez DreamHack turnuvasında ve Gamescom IWCT 2013 Dünya Şampiyonası Elemeleri'nde temsil etti. 2014 yılında TT Blue takımına karşı Türkiye Büyük Finali şampiyonluğu elde etmesinin ardından 2014 Dünya Şampiyonası Elemeleri'ni başarıyla tamamlayıp Worlds 2014'de mücadele etti. 2015 sezonunda ise tekrar HWA Gaming'e transfer oldu. HWA Gaming'de bulunduğu sezon lig etaplarını 3. sırada tamamladı. 2016 yılı geldiğinde ligin yeni takımı olan BAU SuperMassive'e transfer oldu. SuperMassive'de bulunduğu süre boyunca 7 mevsim şampiyonluğu, 2 Rift Rivals şampiyonluğu elde etti. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Riot Games Türkiye Yerli Oyuncu Statüsü Kuralında Yaptığı Değişikliği Duyurdu EPICENTER Major 2020 Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız