Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EPICENTER Major 2020 Duyuruldu

 
     Epic Esports Events organizasyonunun Moskova, CSKA Arena'da düzenleyeceği Dota 2 Major turnuvası EPICENTER 2020 duyuruldu. 1.000.000 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan ve 15.000 Pro Circuit Puanı dağıtılacak olan turnuvada 16 takım mücadele edecek.
 
     2019/20 Dota Pro Circuit sezonunun dördüncü Major turnuvası EPICENTER 2020 olarak düzenlenecek. Turnuvayı birinci olarak tamamlayan takım ödül havuzundan 300.000 dolar ve 4850 PCP pay alacak. 
 
     Eleme etapları; Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Afrika, Çin, Güneydoğu Asya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda gerçekleşecek. Elemeler sonucunda her bölgeden toplam 2 takım turnuvaya katılma hakkı elde edecek. Turnuvanın grup aşaması 2-3 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Sonrasında ise grup sıralamalarına göre üst ve alt tur etapları oluşacak. İlk etap alt tur karşılaşmaları dışında tüm maçlar 3 maçlık seri formatında oynanırken final karşılaşmaları 8-10 Mayıs tarihleri arasında, 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
fabFabulous, Royal Youth’a Transfer Oldu Yakuza 7'nin Mini Oyunundan Yeni Görseller Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız