Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula #EvdeKal Etkinlikleri Başladı

 
     MMOFPS oyunu Zula, evde kalan binlerce oyun severi, düzenlediği heyecan ve rekabet dolu etkinliklerle destekliyor. Korunma tedbirleri kapsamında yetkililerin tavsiyelerine uyarak evde kalan binlerce genç oyuncu için süreci daha keyifli hale getiren, “Zula #EvdeKal Evde Kazan” etkinlikleri başladı. Rekabet dolu karşılaşmalarda oyun heyecanı yaşayacak oyuncular, toplam 250 bin TL değerinde çeşitli ödülleri de kazanma şansı bulacaklar.
 
     Toplam 250 bin TL tutarında ödüllerle zenginleştirilen etkinlikler ve ayrıntıları başlıklar halinde şöyle;

     Haftalık Takım Ölüm Maçı: Paycell sponsorluğunda, 128 takımlık bir Takım Ölüm Maçı turnuvası düzenlenecek.  Haftalık 7.500 TL ve toplamda 30.000 TL’lik ödülün dağıtılacağı turnuvada, nakit para ödülüne ek olarak milyonlarca Zula Altını ve oyun içi eşya da dağıtılacak.

     Eti Maximus Rekabet Etkinliği: Rekabet modunda, günün, haftanın ve ayın en çok rekabet maçı kazanan 7 oyuncusuna ödül dağıtılacak. En çok galibiyeti alan oyuncuya, binlerce lira değerinde oyuncu seti, yüz binlerce Zula Altını, milyonlarca Zula Parası ve oyun içi eşya hediye edilecek. İlk ona giren diğer oyunculara ise klavye, mouse ve kulaklıktan oluşan bir set ve yüzbinlerce Zula Altını değerinde oyun içi eşya verilecek.

     Zula All-Star Etkinliği: Zula Süper Lig’deki tüm oyuncular ve kadın oyuncuların canlı yayında kozlarını paylacağı bu etkinlikte, “Kankaların Mücadelesi”, “Sıkıysa Vur” ve “Kadınlar Turnuvası” olmak üzere 3 farklı konsept olacak. Kankaların Mücadelesi başlığında, Süper Lig’deki oyuncuların ikili takımlar halinde diğer takımlara karşı mücadele ettiği bu turnuvada kazanan kankalar, Akıllı telefon ödülü kazanacak. Sıkıysa Vur turnuvasında rakiplerini eleyip şampiyon olan oyuncu, oyuncu ekipmanlarının sahibi olurken, 2.000.000 Zula Altını ödül havuzuna sahip Kadınlar Turnuvası’nda MVP seçilen oyuncular da ayrıca ödüllendirilecek.

     Haritanın Kralları Etkinliği: Zula içinde yer alan 23 haritada en çok maç kazanan 23 oyuncuya, Gaming Kulaklık, Mouse, yüzbinlerce Zula Altını ve Zula Parası, efsanevi deste ve silahlar hediye edilecek.

     İninal Turnuvası: 128 Takımlık bu turnuvada  5.000 TL para ödülü ile 1.000.000 Zula Altını ödülü dağıtıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Hearthstone Grandmasters 2020 Turnuvası Bugün Başlıyor PES 2020 için UEFA EURO 2020 Güncellemesi Ertelendi

Shovel Knight

18.4.2020 08:43:20

+3
zula oynayanların evden çıkması yasak zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız