Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone Grandmasters 2020 Turnuvası Bugün Başlıyor

 
     Dünyanın en iyi Hearthstone oyuncularının her hafta sonu YouTube Gaming üzerinden canlı olarak mücadele edeceği Hearthstone Grandmasters 2020 Turnuvası başlıyor.
 
 
 
    Hearthstone Grandmasters 2020 turnuvasının 1. sezonu tüm dünyada 17 Nisan Cuma günü başlayacak ve 7 Haziran tarihine kadar cuma, cumartesi ve pazar günlerinde saat 12:00'da çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Turnuva YouTube Gaming üzeriden canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca yeni İblis Avcısı sınıfı ilk kez bu turnuvada yer alacak. Öte yandan bu yıl turnuvaya 7 yeni profesyonel oyuncu dahil edilmiş durumda. 
 
Turnuva Formatı 
 
     1-3. Haftalar: İsviçre Usulü ve Grup Aşaması: Oyuncular 1-3. haftalarda hafta sonu gerçekleşecek grup aşamasına katılmaya hak kazanmak için her çarşamba ve perşembe günü İsviçre usulünde mücadele edecek. Bu hafta sonu turlarından kazanılan puanlar, lig usulü oynanacak haftalar için her bölgeden iki Küme'nin belirlenmesinde kullanılacak. Her hafta farklı bir oynanış formatı olacak.
 
     4-7. Haftalar: Lig Aşaması: 4-7. haftalarda önceki Grandmasters turnuvalarında olduğu gibi her bölgeden iki küme kendi aralarında lig usulünde mücadele edecek.
 
     8. Hafta: 1. Sezon Playoffları: Lig usulü haftalarının ardından 8. hafta playoffları başlayacak. Burada her bölgeden bir oyuncu, yıl sonunda gerçekleşecek Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanırken diğer üç oyuncu elenecek.
 
     2020 Grandmasters Programı 1. Sezonu'nun kuralları ve ödülleri hakkında ayrıntılı bilgi için Hearthstone Espor internet sitesinin kurallar ve politikalar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Crysis Remastered Multiplayer İçermeyecek Zula #EvdeKal Etkinlikleri Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız