Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zorlayıcı Bağımsız Oyunu Titan Souls'un İlk Notları Yayınlandı


    Dark Souls, Shadow of the Colossus ve eski The Legend of Zelda oyunlarından esinlenerek geliştirilen Titan Souls, oyunculara zorlu bir deneyim sunuyor. Acid Nerve'in PC, PS4 ve PS Vita için geliştirdiği yapımın ilk inceleme notları yayınlandı.  
 
    Oyunun zorlayıcı yapısını hoş bulmayan ve incelemesinde, "Doğru an gelene kadar sürekli ölüyorsunuz. Eğlence bunun neresinde?" sorusuna yer veren Polygon, oyunu 6.5 puana layık görmüş. Ama tabi ki diğer siteler oyuna bu tip bakış açısıyla yaklaşmadığından olumlu sonuçlar da görüyoruz. Diğer notlar şöyle,
 
Gamespot – 7/10
Polygon – 6.5/10
Videogamer – 8/10
IGN – 8/10
PC Gamer – 87/100

Bu haberin bağlantısı
URL
devolver digital acid nerve titan souls pc ps4 vita boss
GTA V'in Nvidia Sürücüleri Yayınlandı GTA V'in PC Sürümündeki Video Düzenleme Aracı İçin Video Yayınlandı (Türkçe Altyazılı)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fingolfin.

17.4.2015 00:00:34

0
Abartıldığı kadar zor değil oyun bence, şu ana kadar 5 titanı keserken toplam 7 kere öldüm sadece, daha devamına bakmadım ondan sonra, fenerin basketbol maçı nedeniyle ara verdim, devam edicem bakalım.Bundan sonra daha zorlu olucaktır diye düşünüyorum ama.Sadece karşıdaki düşmanın hareketini anlayıp, doğru zamanda doğru atışı yapmak gerekiyor.Ölmek durumu bir tehtid olmuyor, daha heyacan verici bir hale getirmiyor, zira uzun süren bir boss savaşından sonra ölmek sinir eder, lakin burada zaten tek hamlede düşmanı aldığınızdan ölme korkusu olmuyor oynarken.Bence gayet zevkli bir iş çıkarılmış, tasarımlar oldukça başarılı, atmosferde güzel, bosslarda güzel düşünülmüş.Ben çok beğendim tavsiye ederim herkese.

Ölü ozan

16.4.2015 13:13:42

0
harbi zor yaa. bi saattir ezile ezile bi hal oldum..

Locked1

13.4.2015 20:07:25

0
Polygon'un 6.5 vermesi biraz garip olmuş gerçekten, sanırım oynayanları fazlasıyla sinirlendirmiş Titan Souls. Bana kalırsa sadece piksellerin oluşturduğu bu dünya bile en az 7.5 almayı hak ediyor, kaldı ki oynanışın da sinirlendirirken eğlendirecek bir yapıya sahip olduğu da ortada.

Guest-313783FBA

13.4.2015 19:46:27

0
Ploygon o zaman Dark Souls'a hiç oy vermesin.

mementopolis

13.4.2015 19:15:47

0
Polygon, klavye ile oynamis oyunu

OnrGrTR

13.4.2015 17:42:38

0
pc gamer ın bu denli beğenmiş olması beni mutlu etti şahsen incelemeyi okumanızı tavsiye ederim başarılı bir oyunmuş gibi geliyor bana e3 te de üzerine durulmuş bir oyun olmuştu yanlış hatırlamıyorsam xb1 kontrolcüsüyle iyi gider pc de
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titan Souls
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız