Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS PS4 Demosu Bugün Çıkacak

 
   Konami, Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS PlayStation 4 demosunun 23 Mayıs'ta yani bugün içinde çıkış yapacağını duyurdu.

   Demo 4K çözünürlükte çalışacak ve PlayStation VR desteği sunacak. PlayStation VR modunda Jehuty'i kokpitten kontrol edebilecek, tüm kontrollere bakabilecek ve oyunun dünyasını 360 derece olarak görüntüleyebileceksiniz.
 
   Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS 4 Eylül'de Amerika'da, 6 Eylül'de Avrupa'da ve Japonya'da PlayStation 4 ve PC için çıkacak. 
 

Sene 2174 ve despot BAHRAM askeri kurumu Mars ve Dünya'daki kontrolünü sağlamlaştırmak için yeni Orbital Yapı robot teknolojisini kullanıyor. JEHUTY Orbital Yapının kontrolünü ele geçiren oyuncu tahrip olmuş gezegenler için son umut. Eşsiz güçler ile BAHRAM ordusunun merkezini derinden vurl! Shuyo Murata tarafından yazılan ve yönetilen The 2nd Runner - MARS uzay aksiyon oyunları arasında bir başyapıt olarak kabul ediliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS aksiyon mech şiddet kojima anime vr oyun
Unreal Gold Steam ve GOG'da Ücretsiz Dock Bulunmayan Switch Japonya'da Satışa Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kennnn

23.5.2018 08:46:39

0
Demo japon psn’e gelmiş diyorlar. Bu arada kötü bir haber Avrupa ve Amerika sürümlerinde o kaliteli Japonca seslendirme seçeneği muhtemelen bulunmayacakmış diye okudum, umarım yanıltırlar. Ada’nın sesi kontrolcüden geliyormuş ve istenirse değiştirilebiliyormuş tabiki de. Verilen demo oyunun açılış kısmından...

İdrak İstimlak

23.5.2018 06:45:35

+1
İşin en ilginç tarafı Konami nin en karlı dönemlerini yaşıyor olması. Adamlar Pachinco denilen kumar makinası satışları ile para kırıyor. Açıkçası oyun sektörü ile ilgili bir kaygılarının olduğunu sanmıyorum.

DiyarDilimPırasa

23.5.2018 03:41:25

0
Zamanında ps2'ye çıkmış oyuna 4k ve vr destegi getirip yeni nesil (!) Ps4'e çıkarma. Cidden yatarak oyun sürme konusunda Konami üzerine yok. Adamlar mgs5'teki Afganistan haritasını parça pinçik edip çok az degişiklik ile (!) Metal gear survive diye çıkardılar. Oturup sadece pachinko yapmalılar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız