Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zero Escape'in 3. Oyununda Gelişim Süreci Sıkıntılı

 
   Nintendo DS'in son demlerinde konsolda boy gösteren 999: Nine Hours, Nine Person, Nine Doors ile pek çok olumlu eleştiriler alan Aksys devamında  Nintendo 3DS ve PS Vita için Zero Escape: Virtue's Last Reward isimli yapımı 2012 yılında piyasaya sürmüştü. Aynı yıl serinin yönetmeni Kotaro Uchikoshi resmi Twitter hesabı üzerinden 3. oyunun yapım aşamasında olduğunu belirtmişti ancak gelen son güncellemelere göre oyunun geliştirme süreci sancılı devam ediyor.
 
   Geçtiğimiz ay Twitter hesabı üzerinden bazı açıklamalarda bulunan Uchikoshi oyunun şu andaki yapım aşamasının oldukça sıkıntılı geçtiğini belirtti. Böyle bir yapımın hatırı sayılır bir bütçe ile geliştirildiğini ancak satış rakamlarına bakıldığında özellikle Japonya'da ne 999 ne de Virtue's Last Reward'ın istenilen satış rakamlarına ulaşmadığını açıklayan Uchikoshi, kar getirmeyen projelerin haliyle durdurulduğunu belirtti.
 
   Devam oyunu bekleyenler adına çok üzgün olduğunu da belirten yönetmen her şeye rağmen gelecek için umut dolu olduğunu da açıklamalarına eklemiş.
 
   Şayet grafik roman tadında oyunları seviyor ve hikaye/gerilim/gizem unsurlarından hoşlanıyorsanız her iki yapımı da mutlaka deneyim etmenizi tavsite ederiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon 999 virtue's last reward zero escape nintendo 3ds ds ps vita
Tropico 5 Yaz Mevsiminde PC ve Xbox 360 için Çıkıyor + Yeni Görseller The Division için İki Yeni Ekran Görüntüsü Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shingo Yabuki

5.3.2014 12:16:02

0
mükemmel bir oyundu, umarım devamı gelir,

Noctis_Strife

5.3.2014 11:46:40

0
Yazık, böylesine güzel bir oyunun yapımcı ekibi para sıkıntısı çekerken COD yapımcıları jakuzide parayla yıkanıyor, gerçekten yazık...

ankara

5.3.2014 11:05:19

-1
Tablette akar bu oyun (:
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
999 : 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız