Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zendaya, Dune'daki Rolünün Küçük Olduğunu Söyledi

 
Frank Herbert'ın başarılı bilim kurgu serisi Dune'un bildiğiniz gibi bir film uyarlaması geliyor. Filmin oyuncularından Zendaya, hem haftaya yayınlanacak Dune fragmanından hem de kendi rolünden bahsetti.
 
Zendaya filmde, Chani isimli bir karakteri canlandırıyor. Aslında Chani Dune serisinde oldukça önemli bir karakter ve hikayenin belirli bir bölümüne kadar pek fazla karşımıza çıkan biri değil. Zendaya da aynı şekilde filmdeki rolünün küçük olduğunu söyledi. Bu da demektir ki yönetmen Denis Villeneuve'ün de daha önce söylediği filmin bir devamı gelecek. Ya da Denis Villeneuve, kitabı birebir uyarlamamış.
 
Ayrıca Zendaya, filmdeki en önemli role sahip olan Timothée Chalamet'i fragmanı izler izlemez aramış ve "Dostum harikasın! Kendinle gurur duymalısın." demiş. Timothée Chalamet'i geçtiğimiz günlerde Denis Villeneuve de övmüştü. Fragman 12 Ağustos'ta yayınlanacak.
 
Filmin yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dune frank herbert oyuncular konusu fragman ne zaman yayın tarihi oyuncu kadrosu
The New Mutants Filminden Magik Karakterine Odaklanan Bir Video Paylaşıldı Yeni Candyman Filminin Yönetmeni Nia DaCosta, Captain Marvel 2'nin Yönetmeni Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dune'un Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız