Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda: Skyward Sword Wii'nin Son Büyük Oyunu Değil

Link yine büyük bir maceraya atılacak
      Nintendo'nun yeni konsolu Wii U'yu duyuruması gözleri bu konsola çevirdi. Buna rağmen Nintendo tarihinin en başarılı ev konsolu olan Wii'nin pabucu da hemen dama atılmayacak gibi görünüyor. 90 milyon civarında satan bu konsol Nintendo için hala önemini koruyor.
 
      Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime 18 Kasım'da piyasaya çıkacak olan The Legend of Zelda: Skyward Sword ile ilgili açıklamasında bu oyunun Wii'deki son büyük yapım olmayacağını söyleyerek Wii sahiplerini sevindirdi.
 
     Aralık'ta ve Ocak'ta da kaliteli oyunların piyasaya çıkacağını söyleyen Reggie, Mario Party 9, Rhythm Heaven Paradise, The Last Story ve Pandora’s Tower gibi oyunlara işaret etti. Bu oyunları da bekleyen oldukça büyük bir kitle bulunuyor. 
 
     Bu arada Dragon Quest X'in de 2012 yılı içinde Nintendo Wii için (en azından Japonya'da) piyasaya çıkacağı kesin. Bu oyunun Avrupa ve Amerika'da piyasaya çıkıp çıkmayacağı ise belirsiz. Kim bilir belki de Batılı oyuncular Dragon Quest X'i sadece Wii U'da deneyebilirler.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Legend of Zelda: Skyward Sword Wii Motion plus Nintendo
Uncharted: Golden Abyss'ten Oynanış Videosu World of Warcraft'dan Cezaevine

RedTurkei

6.11.2011 10:46:39

+1
ben anlamadımki neden wii u saçma sapan bildiğin cep telefonu nu joypad yapıp piyasaya sürüyorlar halbuki wii deki nunchuck ve remote tam bir devrimdi üstelik oyunlarda değişik bir tecrübe veriyordu bence nintendo wi u ile bindiği dalı kesecek . bu yazıyada unutmyın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Skyward Sword
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız