Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zachary Quinto, Spock Rolü İle Star Trek 4'te Bulunmak İstediğini Söyledi

 
Bilim kurgu türünün en önemli evrenlerinden biri olan Star Trek bildiğiniz gibi bir süredir hem dizi hem de film olarak seriyi devam ettiriyor ve neredeyse hepsi farklı zaman dilimlerinde geçiyor. 
 
Son dönemlerde çıkan Star Trek yapımlarının arasında ne yazık ki en çok eleştirilenler Star Trek filmleri oldu. Dördüncü film ile serinin devam edeceğini biliyoruz, ancak direkt bir devam hikayesi olmayacak. Daha çok her şeyi sıfırlayacak gibi. Sinemada izlediğimiz Star Trek filmlerinde Spock rolünü oynayan Zachary Quinto, serinin geleceği hakkında konuştu.
 
Zachary Quinto, stüdyonun ve yönetmenin yeni film konusunda hiçbir detay paylaşmadığını ve tamamen sır olarak sakladıklarını söyleyen oyuncu, Spock rolü ile seriye dönmeyi çok istediğini de ekledi.
 
Gerçekten yeni filmde karşımıza nasıl bir şey çıkacak, ne zaman çıkacak gibi neredeyse tüm soruların cevabı henüz açıklanmadı. Umuyoruz güzel bir film bekliyordur bizi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant star trek film star trek 4
Super Smash Bros. Ultimate'ın Yeni DLC Karakteri Minecraft'tan Steve Harley Quinn Animasyonunun Filmi Planlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Trek Evreninin Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız