Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu Suzuki, Shenmue 3'ü Geliştirmek İstiyor


 
     Shenmue, ilk 2 oyunuyla oyuncuları büyülemeyi başarmış bir oyundur. Bu oyunun dünya çapında milyonlarca fanatiği bulunuyor. Shenmue 2'den sonra sesi soluğu kesinlen serinin şu günlerde Shenmue City adında Yahoo Mobage için bir oyunu hazırlansa da oyuncuların gönlünde Shenmue 3'ün olduğunu biliyoruz.
 
     Hayranların yoğun talepleri karşısında sessiz kalan Shenmue serisinin yaratıcısı Yu Suzuki, onunda 3. oyunla ilgili Famitsu dergisine bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Serinin 3. oyununu geçmiştekilere benzer biçimde yapmak istiyorum diyen Suzuki, Shenmue 3 ile ilgili çok fazla istek olduğunu, hatta binlerce dilekçenin gönderildiğini söyledi.
 
     Shenmue 3'ü geliştirmek için çok yüksek miktarda paraya ihtiyaç olduğunu söyleyen yapımcı, Sega'nın bu masrafları oyunu konsola özel yaparak karşılamak istediğine, çünkü Shenmue'nun büyük ölçekli bir imaja sahip olduğuna ve bunun için büyük bir hazırlık yapılması gerektiğine de değindi.
 
    Anlaşılan eğer Shenmue 3'ü oynama fırsatı bulacaksak bu ancak Microsoft, Nintendo veya Sony'nin oyunu kendi konsollarına özel yapmak için Sega'ya maddi destek sunmaları sayesinde mümkün olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue Sunsoft Sega Yu Suzuki Shenmue City
Blizzard, Konsol Diablo'su İçin İşçi Arıyor Atlus'un Oyunlarına PSN'de İndirim Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue City
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız