Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, Shenmue İsminin Kullanım Haklarını Kaybetti


    Oyun dünyasının önemli serilerinden Shenmue'yi uzun süredir göremiyoruz. Serinin devamıyla ilgili yakın geçmişte birçok söylenti ortaya çıkmış olsa da, Sega cephesinde ilginç bir gelişme ortaya çıktı. Sega, Shenmue isminin kullanım haklarını kaybetti. 
 
    Resmi siteye baktığımızda Shenmue isminin kullanım haklarının 8. maddeden dolayı yitirildiği belirtiliyor. Bu maddeye göre eğer firma haklarını aldığı isimle ilgili 5 ile 10 yıl arasında yeni bir çalışma ortaya koymazsa kayıtlar otomatik olarak düşürülüyor.
 
    Bundan sonraki dönemde konuyla ilgili ne gibi gelişmeler göreceğimizi bilmiyoruz. Ancak yakın geçmişte özellikle Sony cephesiyle ilgili çok yoğun söylentiler alıyorduk. Bakalım neler yaşanacak? Bahsi geçen resmi sitenin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue Sunsoft Sega Yu Suzuki Shenmue City
NBA'in Electronic Arts'a Güveni Tam MGS: Ground Zeroes'tan Karşılaştırma Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fener1980

19.2.2014 15:59:06

0
eğer bu oyun ps4 e özel çıkarsa xbox zaten bitikti bundan sonra asla toparlayamaz .sırf bu oyun için ps4 alıp oynayanların listesini çıkarsan saymakla bitmez.bana göre eğer gerçekten sony cıkarırsa bu senenin en buyuk olayı olur. not: microsoft a bi haller oluyor veya biseyler donuyor bu kadar olay ust uste gelmez .darbe ustune darbe yıyorlar ya bu deveyı gudeceksın yada bu dıyardan gıdeceksın..

BSC Misafiri

19.2.2014 14:01:38

0
Shemnue birde Sony haklarını almış ise :) japonya da exc oyun olarak tamam dir . Japon ya lansmanını takip etmek kasım haftaya :) .

waltran

19.2.2014 13:13:44

0
ismi kaybedeceklerine sony e parayla satsalarmış ya

Nightmare_00

19.2.2014 11:15:18

0
Arkadaş şu dönemde o kadar kötü oyunlar çıkıyor ki , Shenmue gibi bir oyunun devamının gelmemesi insanı çıldırtıyor.Sony olaya el atıp Shenmue 3'ü konsoluna kazandırmak zorunda , çünkü eğer böyle bir hamle yaparsa birçok insan bu oyun için bende dahil PS4 alır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue City
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız