Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Duel Links Altıncı Yıl Dönümünü Mirror Face Kartlı Bir Etkinlikle Kutluyor

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün başlayan 6. Yıldönümü Kutlama Kampanyası ile Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS'in altı yılını kutluyor. Etkinlik kapsamında hayranların favorisi Mirror Force kartının Legend Foil Rarity'si de dahil olmak üzere Düellocuların kazanabileceği çok sayıda özel giriş bonusu bulunmakta.
 
Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS'in altıncı yılını kutlayan yepyeni fragman da şimdi yayında!
 
 
 
KONAMI, Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS'e giriş yapan tüm Düelloculara, popüler dijital kart oyununun altı harika yılını anmak için yepyeni bir aktivasyon animasyonu içeren ikonik Trap Kartı Mirror Force hediye ediyor.Bir rakibin canavarı saldırırken, Mirror Force, rakibinizin sahasındaki tüm Saldırı Konumundaki canavarları yok ederek karşılık vermenizi sağlar. Bu da onu tüm Desteler için vazgeçilmez bir kart haline getiriyor.

Düellocular, Mirror Force'a ek olarak, 6. Yıldönümü Kutlama Kampanyası esnasında aşağıdakileri ücretsiz olarak alabilirler:
 
- 43. Mini KUTU ve 44. Ana KUTU'dan her biri 10'ar Paket olmak üzere toplam 20 Paket
- 8 gün boyunca dağıtılacak 1 adet UR Dream Bilet (Parlak), 1 adet SR Dream Bilet (Parlak), 3 adet UR Bilet (Prizmatik, Parlak, Normal) ve 3 adet SR Bilet (Prizmatik, Parlak, Normal)
- 1.000 bonus Mücevher
- Bir adet Skill Bileti
- Bir adet Karakter Kilidi Açma Bileti
- 6. Yıldönümü Oyun Matı ve Kart Kılıfları
 
Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS dünya çapında 150 milyon indirmeye ulaştı. Dünyanın dört bir yanındaki düellocular 77,7 milyardan fazla kart topladı ve 6 milyar Düelloda savaştı.

6. Yıldönümü Kutlama Kampanyası hakkında daha fazla bilgi için adres: https://www.konami.com/yugioh/duel_links/
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart macera yugioh
AMD Ryzen 5000 Serisi için Yeni Game Bundle Paketi Duyuruldu Season: A Letter to the Future için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YU-GI-OH! Duel Links
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız