Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ys Origin 11 Nisan'da Xbox One için Çıkacak

 
   Yayıncı DotEmu, aksiyon rol yapma oyunu Ys Origin'in Speed run modu ile birlikte 11 Nisan'da Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.
 

Yıkıcı bir şeytani istilayı sürdüren ikiz Tanrıçalar sihirlerini efsanevi Ys sakinlerini güvenle gökyüzüne taşımak için kullanıyor. Şeytanlar İblis Kulesi’ni inşa edip insanların yeni ikametine ulaşmaya çalışırken Tanrıçalar ortadan kayboluyor. Kudretli bir savaşçı ya da kurnaz bir büyücü olarak İblis Kulesi’nde Tanrıçaları aramalısın. Silah ustalığın ve büyülerinle atalarının diyarından kötülüğü atabilir misin?
 
Büyüleyici öyküsü, heyecan verici müzikleri ve destansı boss savaşları ile Ys Origin tüm zamanların en iyi aksiyon RPG’lerinden biri!

 
   Ys Origin şu anda PlayStation 4, PS Vita ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

   Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ys Origin jrpg rpg ryo rol yapma oyunu oyun
LEGO The Incredibles Resmi Olarak Duyuruldu BLAST Pro Series İstanbul Turnuvasına Katılacak Takımlar Duyuruldu!

Adol125

29.3.2018 10:04:39

0
Oyunun türü RPG/Hack and Slash. Yalnız RPG kısmı diablo dan daha fazla. Oyun diablo ya göre daha fazla hikaye odaklı. Bu yüzden çok daha fazla konuşma var. Oyunda biri sonradan açılan toplamda 3 karakter var. İkisini baştan seçebiliyorsunuz ama 3. karakter oyunu bir kez bitirdikten sonra açılıyor ve esas karakter o. O karakterle mutlaka bitirmenizi öneririm. Hem esas hikayeyi görmüş olursunuz hem de oynanış olarak en hızlı ve en zevklisi sonradan açılan 3. karakterdir. Oyun bittikten sonra isterseniz boss rush, time attack gibi challenge modları var onları da oynayabilirsiniz. Level atlama olayı otomatik yani her level atladığınızda Hp niz 6-7 artıyor. Yetenekleri, zırhları, silahları oyun içerisindeki sandıklardan elde ediyorsunuz. Bu yüzden her tarafa bakmaya özen gösterin. Bir yere gidemiyorsanız yüzde 99 orası için uygun itemi bulmamışsınız demektir. Oyun hatta seri bu konuda son derece cimri, direkt size itemi vermiyor, diyalogla ipucu veriyor arayıp bulmasını size bırakıyor.Oynanış olarak gayet rahat ve akıcı. Gamepadiniz varsa çok daha rahat bi oynanışı var. Unutmadan önce bayan sonra erkek sonra da 3. karakter sıralaması ile oynayın. Yani 3 kere bitireceksiniz oyuna. 3 bitirme 30-35 saat falan sürüyor. Her karakterle 10-12 saat hatta daha kısa sürede bitirebilirsiniz. Bossları ayrı bir paragraf açayım. Gerçekten zorluyorlar. Yapmanız gereken şey 10 levelde kesemediğiniz bosa 13 14 level gitmek. Kasılacaksınız yani. Jrpg oynamak istiyor ama sıratabanlı diye uzak duruyorsanız ya da diablo benzeri oyunları seviyorsanız Ys tam aradığınız oyun. Ayrıca seri de origin hariç tek karakter üzerinden ilerliyor. Bağlantılı yani seri. Şu sıralamayla oynayın; 1-2 Chronicles-Origin-Celceta-Felghana-Kefin (bunu nasıl oynayacaksınız ben de bilmiyorum, atlayabilirsiniz)-Lacrimosa of Dana-Ark of Napisthim-Seven. Chronology sıralaması bu sadece 1-2 Chroniclesi Originden öcne oynamanızı öneririm.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ys Origin ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız