Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles 17 Mayıs'ta Switch için Çıkacak

 
   Geliştirici Prideful Sloth, rahatlatıcı açık dünya macera oyunu Yonder: The Cloud Catcher Chronicles'ın Switch versiyonu için çıkış tarihi verdi.

   Yonder: The Cloud Catcher Chronicles 17 Mayıs'ta dünya genelinde dijital olarak $29.99 fiyat ile Switch için çıkış yapacak. Kutulu versiyon 12 Haziran'da Amerika Birleşik Devletleri'nde, 15 Haziran'da Avrupa'da ve Avustralya'da $39.99 fiyat ile çıkacak.
 

Büyüyen bir cennet adasının kapsamlı ve değişken düzlükleri boyunca yolculuk yapın. Karla kaplı zirvelerden güneşli plajlarına, gece ve gündüz, hatta değişen mevsimlerde dünyanın dengesini yeniden kurmak için hem içeride hem dışarıda arayışlar yapın.
 
Kendi kahramanınızı oluşturun ve bir zamanlar barış içinde olan ama çalkantı sonrasında mahvolan bir dünyaya adım atın. Yerlilerle iletişime geçin, bitkiler ve mineraller toplayın ve dünyayı çaresizliğe sürükleyen karanlığın gizemini ortaya çıkarma yolculuğunuza başlayın.
 
Çiftçilik yapmak, kasabalar inşa etmek ve yerel nehirlerde balık avlamak için sıcakkanlı yerlilerle birlikte çalışın ve umut aşılayın. Karşılığında size daha da ilerlere seyahat etmeniz, yeni bölgeleri keşfetmeniz ve nihayetinde karanlıktan kurtarmanız için gerekli olan malzemeleri hediye olarak verecekler.

 
   Yonder: The Cloud Catcher Chronicles şu anda PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   Switch versiyonu için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Yonder: The Cloud Catcher Chronicles açık dünya macera rahatlatıcı crafting keşif
Shadow of the Tomb Raider Xbox One X Üzerinde 4K 60FPS Çalışacak Vampyr için Yeni Bir Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yonder: The Cloud Catcher Chronicles ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız