Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yılın Beklenen Oyunu Starfield'ın Resmi Partneri AMD Oldu! Donanıma Özel Geliştirmeler

 
 
Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulacak açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni ortaklık duyurusu yapıldı. Bu kapsamda AMD yılın beklenen oyunu Starfield'ın resmi ortağı olduğunu açıkladı. Bu açıklamayla beraber AMD donanımlarına özel geliştirmelerin geleceği belirtildi.
 
Ortaklıkla beraber AMD donanımlarına özel iyileştirmeler yer alacak
 
 
 
Bethesda tarafından geliştirilen ve büyük beklentilerle beklenen yapım için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeni bir duyuru ile artık oyunun resmi ortağının AMD olduğunu öğreniyoruz. Video aracılığıyla duyurulan bu partnerlikle beraber oyun hakkında çeşitli detaylar da aktarılıyor. Bu kapsamda oyun yönetmeni Todd Howard, Starfield'ın Creation Engine 2 oyun motorunu kullandığını doğruluyor. Bu oyun motoru Bethesda'nın önceki oyunlarında kullandığı motorun geliştirilmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bu partnerlikle beraber AMD oyun için (AMD donanımlarına özel) çeşitli geliştirmelerin geleceğini onaylıyor ve ayrıca Todd Howard oyunun FSR 2.0 kullanacağını doğruluyor. AMD ayrıca Ryzen (7000) serisi ekran kartları ve Radeon (7000) serisi işlemcilerde optimize sağlamak adına Bethesda ile ortak çalıştıklarını vurguluyor. Bu ortaklıkla beraber oyundan daha iyi performans almamız mümkün.
 
Starfield, PC ve Xbox Series S|X için 6 Eylül'de çıkış yapmaya hazırlanıyor. Premium sürümünü satın alanlar oyuna beş gün önceden erişebiliyor. Diğer taraftan oyun NVIDIA'nın DLSS 2 veya DLSS 3 teknolojilerini desteklemiyor.
 
Ortaklık duyurusu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
PlayStation Plus'ın Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Sızdırıldı eFootball Championship Pro 2023'te Kupa Sahibini Buldu!

BSC Misafiri

28.6.2023 20:03:20

0
Fsr olması nvindia kanadında da problem değil. Çünkü Fsr DLSS gibi donanım kilitli bir teknoloji değil. Nvidia kartlarda da aktifleştirilebiliyor. Ayrıca Dlss ile son sürümleri yaklaşık aynı kalite ve performansı verebiliyor. Tarihsel olarak amd parnerlikli oyunlara bakıldığında hem amd hem nvindia olarak sorun yaratmadan yüksek performansla oynanılabiliyor. Ama nvindia parnerlikli oyunlarda rakibi bitirme çabası olduğundan amd kullanıcılarında daha düşük performans verecek şekilde ayarlar oluyor. Misal eski örnek ama " Batman Arkham origins kar efekti" Nvindia teknolojisi kullanıyordu ve tam anlamıyla Amd'de düşük performansta çalışacak şekilde ayarlanmıştı o zamanlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız