Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni X-men ve Transformers Oyunları Seneye

 

 
     Oyun dünyasının en büyük firmalarından Activision gelecek yıl piyasaya çıkaracağı oyunları açıkladı. Firmanın CEO'su Eric Hirshberg'in yaptığı açıklamada bazı önemli IP'lerin isimleri verildi.
 
      Açıklamaya göre gelecek yıl yeni X-Men, Transformers, Hero IP'lerinin yeni üyeleri piyasaya çıkacak. Call of Duty, True Crime ve çocuklara yönelik bir oyun da yine gelecek yıl raflardaki yerini alacak.

      Activision CEO'su bu oyunlar yenilikçi teknoloji ile birlikte geleceklerini söylüyor. Nedir bu yenilikçi teknolojiler? Harekete duyarlı kontrol cihazları ve 3D teknolojisi ilk aklımıza gelenler.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Transformers War for Cybertron Aksiyon TPS High Moon Studios Xbox 360 PC PS3 DS
Gran Turismo 5, Sony Mağazasına Göre 30 Kasım'da StarCraft II İlk Ay İçin 3 milyon Adet Dağıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Farwynd

5.11.2010 23:17:02

0
Infinity Ward büyük bir ihtimalle dağılmaya başlıycak ve kadro Sledgehammer ile Treyarch'a kaydırılacak. Treyarch Infinity Ward'dan oyunun lider stüdyosu görevini alıcak, Sledgehammerda eskiden Infinity Ward-Treyarch gibi ikinci stüdyo olarak görev alacak. Ha bir Transformers oyunu Kinect'te çok tutabilir.El hareketlerimizle Optimus Prime'ı kontrol etmek fazlasıyla zevkli olur diye düşünüyorum tabii dövüş sistemini iyi yaparlarsa. X-Men'den pek umudum yok @Legend_Warrior ayrıca o ünlü Raven Studios artık yok gibi bir şey. 40 çalışanı kuruldu, artık indirilebilir oyunlar yapacaklar.

On.E

5.11.2010 18:38:17

0
@MrStark Hocam zor bence o ekip dağıldı eski havasında olmaz bence artık o senaryosu olmazsa bir anlamı kalmaz COD'un zaten..Activision her sene %70'i dandik olan oyunlar çıkarır 1-2 tanesi kral olur biter..Bakıyoruz: Transformers:Yeni film geliyor seneye yine ultra dandik bir film oyunu.. Hero:Yine bir gruba ya da şarkıcıya özel bir Guitar Hero gelir pek kaliteli olacağını sanmam.. X-Men:Yine yeni filmlerin oyunları Raven yaparsa oynanabilir belki..Acaba hangi filmin oyunu gelecek bayağı bir proje var.. COD:Sledgehammer'ın yeni COD'u kuranlar iyi olabilir ama büyük bir seriyi eline aldığında ilk oyunda hemen çuvallanır onlarda çuvallar..

James Moriarty

5.11.2010 13:42:24

0
Sledgehammer Games yapıyordu bir tane call of duty oyunu o da olabilir

In Isaac We Trust

5.11.2010 11:29:29

0
modern warfare 3 geliyor oohş.

Tenth Doctor

5.11.2010 11:13:32

0
Activision un call of duty dışın hiç bir oyunu güzel değildir bana göre

=ROAcH=

5.11.2010 11:10:48

0
ben 2.dünya savaşını bıraksınlar bi dlc ile modern warfare 2 deki loose ends bölümünün sonunu deiştirsinler başka bi şey istemem ha bide true crime hong kong un video incelemesini yapsın çıkınca bsc tamamdır

volkmen

5.11.2010 10:37:04

0
her sene her sene call of duty sıkılırmıyım acaba bi gün.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Transformers: War for Cybertron ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız