Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Twisted Metal Post-apocalyptic Olmayacak mı?


 

    E3 2010'a bomba gibi düşen yeni Twisted Metal duyurusu eminim tüm PS3 sahiplerini heyecanlandırmıştır. Oyunun yapım aşamasının ortalarında olduğunu düşünürsek henüz çok fazla haber ile karşılaşmamamız çok doğal fakat arada sırada şimdi olduğu gibi oyun yapımcılarının konuşmalarını size aktararak oyunu gündemde tutmaya çalışıyoruz.
 
    Twisted Metal'in önceki oyunlarını oynayanlar bilirler, oyun çıkışından beri hep muhteşem bir "post-apocalyptic" dünyada geçmiştir. Ancak yeni Twisted Metal'in E3'deki minik sunumunda  post-apocalyptic havadan eser göremeyince şaşırmıştık doğrusu. Bu konuyla ilgili soru işaretlerimiz ise bugün biraz olsun aydınlatıldı.
 
    Twisted Metal ekibinden David Jaffe kendi blog'undan yaptığı açıklamada, Twisted Metal serisinin şimdiki haline gelmeden önce hayatına post-apocalyptic dünyada başladığını söyledi. Henüz yeni Twisted Metal'in nasıl bir dünyada geçeceğini tam olarak kestiremiyoruz ancak Jaffe'nin söylediklerinden oyunun yine post-apocalyptic bir dünyada geçeceğini söylemek zor görünüyor.
 
    Jaffe, konuşmasının devamında, oyun pazarında apocalyptic tarzı bir çok oyun olduğundan, stüdyonun oyuna yeni bir hava katmasının iyi bir şey olduğunu da sözlerine ekledi. Doğru söze ne hacet?  
 
     Twisted Metal, bir aksilik olmaz ise 2011'in ilk aylarında PS3'e özel bir şekilde çıkışını yapacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twisted Metal Eat Sleep Play Sony PS3 Post-apocalyptic David Jaffe
Monster Hunter Freedom 3'ten Yeni Görüntüler Plants vs Zombies Multiplayer Moda Kavuşuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Enchantedd

20.7.2010 09:42:18

0
Çıksında ne şekilde çıkarsa çıksın. PS1'den beri inanılmaz derecede zevk aldığım bir oyundu ve PS3'ü yeni almasaydım sırf bu oyun için bile alırdım. Umarım çıkışında bir gecikme olmaz.

chetaci

18.7.2010 20:07:11

0
en kısa haliyle post-apocalyptic= kıyamet sonrası dönem

brnk

18.7.2010 19:46:04

0
adam haklı beyler

BSC Misafiri

18.7.2010 19:21:23

0
.bu "post-apocalyptic" nedir biraz bilgilendirseniz.tüm yazılarda böyle yapıyorsunuz.terimlerinizin anlamlarını parantez içinde yazarsanız daha iyi olur herkes için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twisted Metal
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız