Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twisted Metal TV Dizisi için Yeni Fragman Yayınlandı: Yakında Geliyor

 
 
Peacock, yakında hayranlara sunulacak olan Twisted Metal TV dizisi için yeni bir fragman yayınladı. Başrolünde Anthony Mackie'nin (Captain America: Brave New World ) yer aldığı dizi 27 Temmuz'da ABD'de yayınlanacak ve her bölüm 30 dakika sürecek.
 
TV dizisinde bilindik isimler yer alıyor
 
 
 
Twisted Metal, Deadpool filmlerinin ve Zombieland'in yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından kaleme alınıyor. PlayStation konsoluna çıkış yapan araç temalı savaş içerikli yapım şimdi TV dizisine uyarlanıyor. Orijinal bir uyarlama şeklinde karşımıza çıkmaya hazırlanan projede bilindik isimler yer alıyor.
 
Twisted Metal'de Mackie'nin yanı sıra Will Arnett (Arrested Development), Samoa Joe (AEW), Thomas Haden Church (Spider-Man 3), Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine) ve Neve Campbell (Scream) rol alıyor. 
 
Yeni uyarlama PlayStation Productions'ın ikinci TV dizisi olmaya hazırlanıyor. İlk uyarlama kısa sürede büyük bir hit olan The Last of Us dizisi olarak karşımıza çıkıyor.
 
İşte yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Twisted Metal dizi TV
ID@Xbox Demo Etkinliği 20 Oyunla Beraber Geri Döndü Macera Oyunu OU, 31 Ağustos'ta Switch ve PC için Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twisted Metal
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız