Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Naruto Oyunu PC'ye Gelecek


     Her zaman konsol odaklı yapısıyla ön plana çıkan Naruto oyunları, Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst ile birlikte PC için çıkış yapmıştı. Satışların yeterince iyi olduğunu söyleyen geliştiriciler, yeni oyunların PC'ye geleceğini söylüyor.
 
     Full Burst'te FPS kilidi gibi optimizasyondan kaynaklı kısıtlamalar koyan ShonenGamez'den bir sonraki oyunda daha fazla PC'ye özel ayar bekleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ultimate Ninja Storm 3 naruto dövüş aksiyon rpg namco bandai cyberconnect2 xbox 360 playstation 3 pc
Sony Computer Entertainment, Yeni Bir Alan Adı Satın Aldı Square Enix, Amerika ve Avrupa için Yeni Bir İsim Hakkı Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

betadragon

5.8.2014 15:11:37

0
Naruto revolution zaten geliyordu belki yeni nesil için olan oyundan bahsetmişlerdir xbox one ve ps 4 özel olan

ungalath

5.8.2014 13:51:48

0
bir dövüş oyunu alacak olsam kesinlikle naruto yu alırıdm.Çok akıcı bir dövüş oyunu.Kontroller falan çok iyi.Serisinin takipçisi için bulunmaz nimet.

fazliboz

5.8.2014 11:37:56

+2
bayadır pc ye çıkacağı biliniyordu zaten

altunuz

5.8.2014 11:23:25

+1
quote:

Orijinalden alıntı: rodinatr o optimizasyonla iyi satmışlar şahsen oyunu alma niyetim vardı kararsızlığa düşüp illegal yollarla denemk istedim yükledim 10 dk sonra sildim oyunu, seriyi güncel takip ediyorum konsolda da oynamıştım güzel bir oyun ama pcye alınmaz, belki bu sefer düzgün yapabilirler
Bende oyunu oynadım pcde ama optimizasyonla ilgili hiç sıkıntım olmamıştı. Eğer fps kilidi kalkarsa 60 fpsde bayağı bir heyecanlı olur oyun.

Sozinn

5.8.2014 11:14:47

-1
o optimizasyonla iyi satmışlar şahsen oyunu alma niyetim vardı kararsızlığa düşüp illegal yollarla denemk istedim yükledim 10 dk sonra sildim oyunu, seriyi güncel takip ediyorum konsolda da oynamıştım güzel bir oyun ama pcye alınmaz, belki bu sefer düzgün yapabilirler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 3
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız