Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Mass Effect 2 Ekran Görüntüleri

İlk oyunun aksine Mass Effect 2'de A tuşunu kullanarak daha rahat siper alabiliyoruz.
Bioware , Xbox 360 ve Pc platformları için piyasaya sürülen ve büyük beğeni toplayan Mass Effect'in merakla beklenen devam oyununa ait yeni ekran görüntüleri yayınladı.

Unreal Engine 3 kullanılarak hazırlanan ve 2010 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan oyun ,  ilk oyunun başarısını gölgede bırakarak daha geniş bir hayran kitlesi edinmeyi hedefliyor.

Komutan Shephard'ın yeni maceralarının ele alındığı Mass Effect 2'nin yayınlanan yeni ekan görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mass Effect 2
4 Eylül USA PSN Güncellemesi Yeni M.A.G. Videosu

SpyM3GTR

4.10.2009 02:22:49

0
ingilizcem yok arkadaşlar buda nedir birisi tecüme edebilirmi bu karakterde nerden çıktı. [link]http://tgs.gamespot.com/video/6230520/mass-effect-2-character-reveal-subject-zero?hd=1&tag=topslot;thumb;4[/link] bu videodan anladıgım akdarı ile bu sefer bi krogan ile ugraşcaz saren açmadımıştı beni zaten [link]http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/video/6215520/mass-effect-2-omega-trailer?hd=1[/link] normondy de işler yolunda degil ve anladıgım kadarı ile bu oyunda shaperd ölüyor. [link]http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/video/6213280/mass-effect-2-e3-reveal-trailer[/link] ekleme.:yavss msj yanlış yere attık neyse bu konuda canlansın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız