Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 2'nin Baş Yazarı BioWare'den Ayrıldı!

 
 
Hem Mass Effect hem de Dragon Age serilerinde çalışan Mac Walters, 19 yıldan fazla bir süre çalıştığı ekipten ayrıldı. Mass Effect 2 ve Mass Effect 3'ün arkasındaki baş yazar, geçtiğimiz günlerde BioWare'den ayrıldığını açıklayarak kararın 2022'de alındığını belirtti.
 
Walters, yeni yılda yeni maceralara atılmak istiyor
 
 
 
Uzun bir sürecin ardından BioWare ekibinden ayrılan Walters, bu durumu açıklayan bir LinkedIn gönderisi paylaştı. Gönderide ise şu ifadeler yer aldı: "Yeni yılda yeni maceralar kapımıza uğrar. Bazılarınızın daha önceden bildiği gibi geçen yılın sonunda BioWare'den ayrılmaya karar verdim. Son 19 yıl, en küçük tabirle benim için hayat değiştiren bir deneyim oldu. Dolayısıyla ayrılma kararı alırken bir hayli zorlandım." 
 
Walters, kariyerine BioWare'de Çin mitolojisinden ilham alan ünlü aksiyon rol yapma oyunu Jade Empire'ın yazarı olarak başladı. Jade Empire, 2005 yılında Xbox özel oyunu olarak piyasaya sürüldü. Ancak iki yıl sonra bir PC sürümü yayınlandı. Diğer yandan PlayStation konsollarına çıkış yapmadı.
 
Jade Empire'ın ardından Walters, Mass Effect'te için kıdemli yazar konumuna geldi ve devam oyunlarında (Mass Effect 2 ve 3) ise baş yazar olarak görev aldı. Bunun yanı sıra Mass Effect Andromeda da yaratıcı yönetmenlik görevini icra etti. Son olarak Walters, Anthem'de hikaye yönetmeni olarak bir yıldan fazla çalıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2
Karanlık Atmosfere Sahip Trek to Yomi, Switch Konsollarına Geliyor VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız