Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni MMOFPS Hedone'un Beta Zamanı Duyuruldu

All Points Bulletin: Reloaded'a benzetemeden duramıyorum.

     Bir kaç ay önce duyurulan ve Alman bir yapımcı firması olan Acony Games tarafından geliştirilen Hedone'un beta zamanı belli oldu.
 
     17-21 Ağustos arasında GamesCom'da ki panellerinde (C-036 Hall 9) dağıtacakları beta anahtarları ile, oyunun hem MMOFPS hem de çok fazla All Points Bulletin: Reloaded'a benzemesiyle dikkat çeken oyunun aslında ismi de çok ilginç. Hedone aslında Yunanca'dan gelen ve anlamı "Tatmin" demek olan bir kelime. Şimdi bunun ne alakası var oyunla pek anlamasak da, yukarıda gördüğünüz karakterden de anlayacağınız ve eminim ki APB'ye benzeteceğiniz grafiklerle karşımıza çıkacak olan oyunda büyük ihtimalle, özellikle erkek oyuncuların ilgisini çekecek karakterler bol miktarda olacak, bunun dışında karakterinizi kişiselleştirmek, yeni silahlar almak ve dövüş sistemi ile de ilgi çekeceğe benziyor oyun. GamesCom'da daha da alacağımız ayrıntılar ile sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.
 
      Ayrıca beta başvurularının bugün orjinal websitesinde başladığını ve Beta'nın da 24 Ağustos'ta başlayacağını belirtelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMOFPS Hedone Acony Games
Warhammer 40K: Space Marine Demosu Onaylandı Lollipop Chainsaw'un İlk Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ayrton Senna da Silva

15.8.2011 22:03:26

0
bu acony gamesi "parabellum" adlı mmofps den biliyorum güzel oyunda ama daha betada katılımcısı çok azdı potansiyel var bu firmada takipteyiz...

BSC Misafiri

15.8.2011 21:45:00

0
Umarım APB oynuyorlardır da ondaki hataları baştan yapmazlar ve bizde en baştan soğumayız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hedone
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız