Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Hitman oyununu bekleyenlere kötü haber! Yakında gelmeyecek

 
 
Ajan 47'nin maceralarını takip eden Hitman serisinin yeni oyunu hakkında çeşitli haberler ortaya çıktı. Bu kapsamda yakın zamanda serinin yeni oyununun gelmeyeceği belirtildi. Hitman serisiyle ön plana çıkan IO Interactive, şu anda diğer projelere odaklandığını ve yeni Hitman oyununun şu anki planlarında olmadığını doğruladı.
 
Röportaj aracılığıyla bu durum doğrulandı
 
 
 
Eurogamer, IO Interactive'in ortak sahibi ve yaratıcı yönetmeni Christian Elverdam ile yakın zamanda bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajda serinin durumu ve geleceği hakkında konuşuldu ve Elverdam şu ifadeleri kullandı.
 
"Hitman serisine biraz ara verdik Çünkü şu anda zamanımızın büyük kısmını alan başka bir ajan oyunu üzerinde çalışıyoruz. Ama tabii ki Ajan 47'ye tekrardan geri döneceğiz. Bu seri hâlâ bu şirketin kalbinde yer alıyor." 
 
Elverdam'ın bahsettiği ajan oyunu, 2020 yılında duyurulan orijinal bir James Bond çıkış hikayesini içeriyor. Öte yandan IO Interactive yeni bir çevrimiçi fantezi rol yapma oyunu geliştiriyor. Bu oyunun neleri içerdiğine dair resmi bir bilgi bulunmuyor. Başka oyunlar üzerine yoğunlaşan ekipten böylece yakın zamanda bir Hitman oyunu beklemiyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming aksiyon pc
Battlefield 2042 kısa süreliğine Steam'de oynaması ücretsiz oldu! Mafia 4 hikayesinin ana hatları belli oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.3.2023 18:14:53

0
zaten önceki serinin kalitesinin zerresi bile yoktu

Jer Aders

14.3.2023 17:32:38

0
Bekleyen var mıydı ki ? Geçen yıllarda Hitman 3'ün son hitman oyunu olacağını söylemişlerdi ve sonrasında uzun bir süre yeni bit hitman oyunu gelmeyecek gibi bir açıklama yapmışlardı. Hitman 3'te dopdolu bir oyun zaten, yıllar boyu hitman açlığı hissetmez kimsecikler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HITMAN 3 - Seven Deadly Sins Collection
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız