Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Geliştirici Günlüğü The Division'ın Müziklerine Işık Tutuyor


      Ubisoft, oyun dünyasının merakla beklediği The Division için yeni bir yapımcı günlüğü paylaştı. Paylaşılan bu videoda oyunda kullanılacak müzikleri besteleyen sanatçıya yer veriliyor.
 
      The Division'un müzik albümünün arkasındaki isim Ola Strand, yayınlanan bu videoda daha önce çalıştığı projelerden bahsediyor. Strand'ın verdiği bilgilere göre The Division'da farklı bölgelerde farklı enstrümanlar çalan insanlarla karşılaşacağız. Bunun yanında Strand oyundaki müziklerin The Division'ın atmosferi ve hikayesi göz önüne alınarak bestelendiğini dile getiriyor. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the division ubisoft mmo rpg shooter ubisoft massive tom clancy ps4 xbox one next gen PC
Dishonored 2, E3 2015'te Kısaca Gösterilecek Batman: Arkham Knight'ın Sahne Arkasına Göz Atın (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.5.2015 21:34:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28 sizce bu oyun bu grafikler ile çıkar mı şuan tek beklenilen şey bu yani nasıl oynanıyor ne vaat ediyor hikayesi nasıl gibi şeylerin hepsini geride bırakıyor buda ubisoft un önceki oyunlarında yaptığı hatalar yüzünden kaynaklanıyor şimdi tek soru şu bu oyun bize gösterilen grafik kalitesini verecek mi vermiyecek mi ? oyunun çıkış tarihi yaklaştıkca yine sorunlar soru bu olacak bence :( ne yazıkki keşke böyle olmasaydı.
Elbette oynarsın ama 4k bir monitör veya ozaman 8k falan çıkarsa 8k bir monitör ve bu oyunu ultra oynatıcak bir pc ye sahipsen oynarsın anca tabi optimizasyon ve diğer gerekli ayarlar tam anlamıyla yapılırsa olmazsa zaten kimse oynayamaz

MonacoDoom

8.5.2015 22:04:34

+1
Bu grafikleri asla göremeyeceğiz, bunun yarısını bile çıkarsalar devrim olur zaten, kimse bırakmaz böyle birşeyin olmasına.

0quz28

8.5.2015 19:44:51

+1
sizce bu oyun bu grafikler ile çıkar mı şuan tek beklenilen şey bu yani nasıl oynanıyor ne vaat ediyor hikayesi nasıl gibi şeylerin hepsini geride bırakıyor buda ubisoft un önceki oyunlarında yaptığı hatalar yüzünden kaynaklanıyor şimdi tek soru şu bu oyun bize gösterilen grafik kalitesini verecek mi vermiyecek mi ? oyunun çıkış tarihi yaklaştıkca yine sorunlar soru bu olacak bence :( ne yazıkki keşke böyle olmasaydı.

BurunluVoldi

8.5.2015 17:56:11

+1
Ubi bütün ağır topları namluda patlatıyor. Aynısı olmaz umarım.

resh_aykut

8.5.2015 17:34:32

+1
Böyle trailer'lar ile beklentileri yükseltiyorlar ubisoft un bir yerinde patlamaz umarım.

MassiveDeviL

8.5.2015 16:32:31

+1
şu oyunu merakla bekliyorum :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Division
+ TAKİBE
AL
131 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız