Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division Geliştiricisi Devam Oyununu İşaret Etti

 
   Devam oyunlarını seven Ubisoft The Division'ı da devam ettirecek gibi görünüyor.
 
   IGN ile bir röportaj gerçekleştiren Massive Entertainment Genel Müdürü David Polfeldt ileride The Division'a devam oyunu gelebileceğine yönelik bir açıklamada bulundu. 
 
   Massive Entertainment Genel Müdürü David Polfeldt:
 
   "Bence The Division harika bir marka ve içerisinde de çok fazla potansiyel hikaye barındırıyor. The Division 1'de yapmadığımız çok fazla şey var. Kesinlikle devam ettirmek için çok fazla alan var, ki bu da The Division'ı çevrimiçi tutmanın ötesinde bir şey. Ancak... Şu anda çok fazla konuşamam."
 
   Ek olarak, geçtiğimiz haftalarda versiyon 1.8 güncellemesi ile The Division'ın şu ana kadarki en büyük ücretsiz güncellemesini yayınlayan Massive Entertainment yeni güncellemelerle oyunu desteklemeye devam edeceklerini de belirtti.
 
   Massive Entertainment şu anda yeni Avatar oyunu üzerinde çalışıyor. Konsollar ile PC için South Park: The Fractured But Whole'daki Snowdrop oyun moturu ile geliştirilen oyun 2021 mali yılından önce çıkış yapmayacak. Bu da Avatar oyununun 1 Nisan 2020'den önce çıkış yapmayacağı anlamına geliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer the division ubisoft mmo rpg shooter ubisoft massive tom clancy ps4 xbox one next gen PC
Hideo Kojima 2017'deki Favori Filmlerini Açıkladı Ni no Kuni II: Revenant Kingdom için Kingdom Modu Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TR Oguz35

6.1.2018 23:31:18

0
Kendi fikrini yazmış herkez. Bence oyun muazzam bir oyun. Xbox ta oynamak isteyen arkadaşlar TR Oguz35 Gt.

Bilgilenenüye34

30.12.2017 14:30:55

0
Downgradesoft bir oyununda içine etmeseya

gerçekoyuncu11

27.12.2017 11:02:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bence ilk oyun gayet iyidi. Hem pc de hem ps4 te oynadım. Beğendim ancak bazı bölümler gereksiz zor adamlara 3 şarjör boşaltıyorum ölmüyorlar. He eğer arkadaşlarınızla oynarsanız çok iyi ben oynamadım yabancılarla oynadım yinede fena değil ortam ama arkadaşlarla gayet iyi gider ilk oyunu oynamayan oynasın indirimde sanırım ve ucuz gayet
güzel hocam oyun mmo bi şunu öğrenin artık ya heral de 3 şarjör boşaltcaksın adam ölmeyecek herkes rainbow gibi tek kafadan yiyip ölseydi o zaman dps in buildlerin ne önemi kalır sen de build lerini ona göre seçeceksin eğer her adam 1 vuruşta ölseydi ki iyi bir build le onu da yapabilme şansın var. (tabi karşının stamina ve armoruna seninin armor damage ve dps ine bağlı olarak değişir bu)

BSC Misafiri

27.12.2017 10:03:05

0
Bence ilk oyun gayet iyidi. Hem pc de hem ps4 te oynadım. Beğendim ancak bazı bölümler gereksiz zor adamlara 3 şarjör boşaltıyorum ölmüyorlar. He eğer arkadaşlarınızla oynarsanız çok iyi ben oynamadım yabancılarla oynadım yinede fena değil ortam ama arkadaşlarla gayet iyi gider ilk oyunu oynamayan oynasın indirimde sanırım ve ucuz gayet

BSC Misafiri

27.12.2017 10:03:00

+2
quote:

Orjinalden alıntı: # Ace # Süper oyundur pc kısmı çöptür nedeni de hack; oyunun %60 oluşturan pvp kısmı olan dz içine etmesi. Hack engelleyecek bir firma değil ubi hele ki pc kısmında ama konsol kısmında oyun hala zevkle oynanıyor. 2. gelirse bir daha asla pc'ye almam sonuçta pvp haritasında ebesinin nikahından tek atan biri ile bir daha uğraşamam.
neye göre %%60 oluşturuyor dz anlamadım dz de olupda pve oynayıp hangi seti düşüremiyorsun doğrusu merak ettim 1.8 öncesi division tech sadece dz deydi hoş zaten öncesinde de division tech bir işe yaramıyordu şimdi yeni gelen bölgede division tech de var bana kalırsa division da pvp sadece eğlence ve tercih odaklı the divisionın %90 nı pve sonra bu oyunda tek atıpda ölmeyeceksin diye bir kural yok ki her tek atan hileci değil ki adam deadeye seti ile çok da iyi tek atabilir hatta o kadar uzak dan atarki ancak yatınca haberin olur tabi sizin gibi oyundan bir haber adamlar hile diye zırlar division da 1.4 den sonra hile her pc oyunun da ne kadar varsa anacak o kadar var.

Maxwell1

26.12.2017 19:53:03

+1
Console Exclusive olup bir daha PC çıkmaz umarım zira Ubisoft hile konusunda sınıfta kalan bir firma , "Blizzard" platformu dışında bu tarz hiçbir MMO tabanlı yapım PC de oynanmaz. Not : PC de şuan Destiny sıfır sıkıntı , en ufak şeyde direk yapımın lisansını hesabınızdan kaldırıyorlar , devamında hesabınıza veda ediyorsunuz.

# Ace #

26.12.2017 18:52:25

0
Süper oyundur pc kısmı çöptür nedeni de hack; oyunun %60 oluşturan pvp kısmı olan dz içine etmesi. Hack engelleyecek bir firma değil ubi hele ki pc kısmında ama konsol kısmında oyun hala zevkle oynanıyor. 2. gelirse bir daha asla pc'ye almam sonuçta pvp haritasında ebesinin nikahından tek atan biri ile bir daha uğraşamam.

BSC Misafiri

26.12.2017 16:14:48

+2
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede ilk oyunu 10-15 dakika oynamis biri olarak diyorum ki ubisoft ve fransiz mali olan her seyden uzak durun yaramaz cünkü kalitesiz, haaaa merakli bebisler alir oynar o ayri konu ben hardcore oyuncular icin yaramaz bir oyun diyorum.
Dedi dark zone da 10sn dayanan noob qanqa :) Ne güzel kendi fikrini yazmışı ok de meraklı bebiş ne? E sende o dediğindensin o vakit oynamışın ya 15dk ;)

kollaps

26.12.2017 12:54:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux gene online odaklı olacağı kesin oldugu için bence gerek yok.
oyun mmo zaten nasıl olacak başka anlamadım.

Kreuger

26.12.2017 12:15:18

+2
ilk oyunu 10-15 dakika oynamis biri olarak diyorum ki ubisoft ve fransiz mali olan her seyden uzak durun yaramaz cünkü kalitesiz, haaaa merakli bebisler alir oynar o ayri konu ben hardcore oyuncular icin yaramaz bir oyun diyorum.

St Batuhan

26.12.2017 09:44:32

0
Aslında 1.8 sürümüne gelmişken 1. oyuna getireceğiniz sağlam güncellemelerle 2.0 yapın ve rahatlayalım. Zevkli oyun, ortamlar çok güzel, motor gayet iyi ve grafik kalitesiyle de günümüz için çok iyi devam edebilir. Yeni haritalar ve yeni modlarla aktif tutmak yeterli ve paralı olsa da olur ama çok uçuk olmasın. 2. sezonu hadi free geçirelim ama 3. sezonda season pass ile yine ilk sezondaki gibi 3 tane sağlam dlc gelsin.

tayguncifci

26.12.2017 09:28:05

+1
Aslında potansiyeli vardı. Modern mmo rpg olabilirdi oyun. Bu tarz oyunlar çok fazla yok. Eso tarzında olması bi baıma hoşumuza gitmişti. Kıyafetler ve onların set halinde oyuna etkisi ve bununla beraber kullanılan silahında giydiğin sete göre etkisi baya iyi gibiydi.

porsux

26.12.2017 08:58:07

0
gene online odaklı olacağı kesin oldugu için bence gerek yok.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Division
+ TAKİBE
AL
131 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız