Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni GTA 5 Modu Oyundan Çıkarılan Tüm Şarkıları Geri Getiriyor

 
 
Mod geliştiricisi 'girlsonfilm', açık dünya aksiyon macera oyunu GTA 5 yeni bir mod yayınladı. Bu mod oyun içerisinden çıkarılan tüm şarkıları geri getiriyor ve oyunculara daha iyi bir deneyimi aktarıyor. Oyundan çıkarılan 100'den fazla şarkı yer alıyor ve bu modla beraber bu şarkılara tekrardan kavuşabiliyoruz. 
 
100'den fazla şarkı oyuna dahil ediliyor
 
 
 
Pre-Millennium istasyonuyla beraber oyuna yeni şarkıların eklendiği mod 90'ların rock parçalarını oyunculara sunuyor ve arka planda çalan şarkılarla beraber oyundan daha iyi bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Radyo istasyonu içerisinde alternatif rock, endüstriyel rock, pop rock ve daha fazla müzik türü yer alıyor.
 
Mod geliştiricisi aytıca bu modu tanıtan çeşitli fragmanlar yayınlamış durumda. İlginizi çektiyse ve göz atmak isterseniz aşağıdan fragmanları izleyebilir ve çıkarılan şarkılardan birçoğunu kısa süreliğine dinleyebilirsiniz. Ek olarak mod linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Mod linki
 
 
Mod tanıtımları
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Sifu için Son İçerik Güncellemesi Yolda: İşte Detaylar Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

BSC Misafiri

6.8.2023 09:32:32

0
İşte PC'nin güzel yanı bu, Ama onu bunu bilmem GTA 4 müzikleri çok daha iyiydi bence GTA 5'ten..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız