Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 5 için Geliştirilen God of War Modu Artık Erken Erişimde

 
 
Mod geliştiricisi 'JulioNIB', açık dünya aksiyon macera oyunu Grand Theft Auto 5 için yeni bir mod geliştiriyor. Bu mod, God of War oyununda yer alan Kratos karakterini GTA 5 oyununa dahil etmeyi sağlayan bir paket olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda modun erken erişim sürümü olarak yayınlanmış durumda söyleyebiliriz.
 
Hayranlar için güzel bir mod olması bekleniyor 
 
 
 
God of War modunun erken erişim sürümü şu anda yalnızca Patreon üyelerine açık. Ancak modun erken erişimden çıktıktan sonra herkesin kullanımına sunulmasını bekliyoruz. Bu modu oluşturmak için geliştirici GoW 3 oyunundan ilham alıyor ve aynı zamanda Kratos'un orijinal oyunda sahip olduğu tüm hareketler büyük ölçüde oyunu aktarılıyor.
 
Mod geliştiricisi aynı zamanda Kratos’un hareketlerinin ve animasyonlarının GTA V oyununda nasıl gözüktüğüne dair bir video paylaşmış durumda. Aşağıdaki oynanış videosuna bakarak modun nasıl bir yapıya sahip olacağını görebilirsiniz.
 
Mod görüntüleri 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
GOG, Strateji Oyununu Ücretsiz Sunuyor Söylenti: Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 5 Mart'ta Duyurulacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız