Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Duyurulan LEGO:Dimensions'ta Gerçek Oyuncakları Sanal Dünyaya Aktarabileceğiz


       Warner Bros'un Skylanders tarzı toys-to-life bir yapım geliştirdiği yönünde söylentiler dolanıyordu. Firma yeni duyurduğu oyunla bu söylentileri doğruladı.
 
      Bahsettiğimiz yeni LEGO oyunu LEGO: Dimensions'ta  DC Comics, The Lord of the Rings, The Lego Movie, The Wizard of Oz, Lego Ninjago ve Back to the Future'dan karakterler yer alacak. Satın alacağınız karakter figürlerini tıpkı Skylanders'ta olduğu gibi bir cihaz aracılığıyla oyuna aktarabileceksiniz.
 
      LEGO: Dimension'un geliştiriciliğini üstlenen TT Games'in kurucusu Jon Burton, oyunu şu sözlerle tanımlıyor: "Oyun dünyasında ilk defa oyuncular hiçbir sınırlama olmadan gerçek hayatta ve sanal hayatta oynayabilecekler. The Lord of the Rings'den Gollum, New Ninjago Şehri'nde Lego DeLorean Zaman Makinası'nı kullandığını düşünün."
 
      Yapımcı ekip LEGO: Dimensions'ın dünyasını sürekli yayınlayacağı ek paketlerle zenginleştireceğini belirtiyor. Planlana göre oyun çıktıktan sonra 2016 yılına sarkacak şekilde belirli aralıklarla oyuna yeni içerikler gelecek. Oyunun çıkışına eşlik edecek ve ayrı olarak satılacak oyuncaklardan bazıları şunlar: (Bu oyuncakların her birinin 15 dolar olacağını belirtelim.)
 Lord of the Rings: Gollum
Lord of the Rings: Gimli
Lord of the Rings: Legolas
Ninjago: Nya
Ninjago: Jay
Ninjago: Zane
Lego Movie: Emmet
Lego Movie: Benny
Lego Movie: Bad Cop
Lego Movie: Unikitty
DC: Wonder Woman
DC: Cyborg
Wizard of Oz: Wicked Witch of the West
 
       LEGO: Dimensions; PlayStation 3, PS4, Wii U, Xbox 360 ve Xbox One için 29 Eylül'de çıkış yapacak. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net LEGO: Dimensions LEGO Warner Bros toys-to-life aksiyon figürü TT Games Traveller's Tales eğlence puzzle macera aksiyon platform
Forza Horizon 2'deki Hızlı ve Öfkeli Arabalarının Videosu Yayınlandı Magicka: Wizard Wars Bu Ay Steam Erken Erişim'den Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

winxperror

11.5.2015 12:13:10

0
Bock ettiler güzelim seriyi.

Bowser Zeki

10.4.2015 23:09:21

0
skylanders, disney infinity, amiibo şimdide bu... :|

BSC Misafiri

10.4.2015 00:49:58

0
İşte bu mükemmel haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LEGO: Dimensions ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız