Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEGO: Dimensions'ın Portal Bölümlerinden Yeni Detaylar


       Portal dahil olmak üzere pek çok farklı evren LEGO: Dimension'a konuk olacak. Yapımcı ekip IGN'e verdiği bir röportajda oyunun Portal bölümü hakkında yeni detaylar verdi.
 
       Belirtilene göre Portal bölümünde toplamda 9 adet test odası ve bir bölüm sonu canavarı bizleri bekliyor. Bu bölümler boyunca Portal serisinin vazgeçilmez isimleri GlaDOS ve Weatley de karşımıza çıkacak. Portal bölümünü Batman, Wyldstyle ve Gandalf gibi oldukça ilginç isimlerle oynayabileceğiz. Ne yazık ki hiçbir karakterimizin Portal silahı bulunmayacak. 
 
     LEGO: Dimensions'ın en önenli özelliklerinden birisi olan gerçek figürleri dijital oyuna aktarma işlemi Portal bölümlerinde önemli rol oynayacak. Bölümlerin içinde görebildiğimiz Toy Pad'i, gerçek figürü hareket ettirerek oyun içinde de hareket ettirebileceğiz.
 
       27 Eylül'de çıkış yapacak LEGO: Dimensions'ın PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U için çıkış yapacağını belirtelim. IGN tarafından yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign.com LEGO: Dimensions LEGO Warner Bros toys-to-life aksiyon figürü TT Games Traveller's Tales eğlence puzzle macera aksiyon platform
Gears of War Güncellemesi Oyundaki Harita-Oyun Modu Sınırlamasını Kaldırıyor Monster Notebook Tulpar T7 V3.1 ile Yeni Dünyalar Sizi Bekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OzgurKlnc

2.9.2015 19:33:10

0
Bizim millet figürlere uzanmaya üşenir ki :D

fazliboz

2.9.2015 16:08:02

0
Figürlerin kullanılışı güzelmiş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LEGO: Dimensions ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız