Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Bir Warhammer 40K MOBA'sı Duyuruldu: Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena

 
        Geliştirici ekip Whitebox Interactive, yeni bir Warhammer oyunu duyurdu. Firma Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena adını alan bu yeni oyununu hızlı tempolu, shooter ve MOBA olarak tanımlıyor.
 
       Bahsettiğimiz yeni MOBA oyunu Commorragh'ın başkenti Dark Eldar'da geçiyor. Yapımda Space Marine, Ork ve Tau ordularından dörtlü takımlar birbiriyle savaşacaklar. Yapımcı ekip şimdiye kadar Stormboy, Assault Terminator, Scout, ve Tau Fire Warrior adlı hero karakterlerini duyurdu. İlerleyen günlerde yeni herolar duyurulacaktır.
 
       2014 yılında kurulan ve ilk olarak Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena'yı geliştiren Whitebox Interactive'in patronu oyun hakkında şu sözlere yer veriyor: "Whitebox'ta Warhammer 40,000'e tutkusu olan sıkı MOBA oyuncularıyız. Amacımız her oyun becerisinden oyuncunun oynayıp eğlence ve zaferi hissedebileceği emek verilmiş bir deneyim sunmak."
 
       Yapımcı firma online mağazası üzerinden yeni duyurulan oyun için çeşitli paketler satmaya başladı bile. Oyuna erişim imkanının yanında bazı eşyalar içeren bu paketlerin en ucuzu 25 dolarken en pahalısı 250 dolar. Yapımın duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Whitebox Interactive Warhammer 40 000: Dark Nexus Arena warhammer warhammer 40k MOBA aksiyon
FM 2015'in Yeni Yaması Türkiye Liglerindeki Yabancı Kuralını da Güncelliyor Battlefield: Hardline, Çıkışından Bir Hafta Önce EA Access'e Geliyor

TheTrueDetective

25.2.2015 20:31:07

0
Bu serininde 20 tane oyunu geliştiriliyor. Her türlü şeyi deniyorlar bı seriyi tanıtabilmek için oyunculara. Adamlardaki gayret kimsede yok .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız