Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yapımcı Firma Rare Replay'in Wii U Sürümü için Konuştu


      Minecraft'ın Nintendo Wii U için duyurulmasından sonra pek çok oyuncu başka yapımları da Wii U'ya getirmesi için Microsoft'a döndü. En çok istenilen oyunlardan birisi de Rare'ın 30 oyununun tek bir pakette toplandığı Rare Replay.
    
      Geçtiğimiz gün Microsoft, Minecraft'tan başka bir oyunun Wii U'ya gelmeyeceğini dile getirmişti. Bir başka açıklama da Rare'den geldi.  Firma Twitter üzerinden yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi: "Wii U hakkında pek çok soru geliyor ama Rare Replay, Xbox One'a özel bir yapım ve biz sıkı bir şekilde Sea of Thieves üzerinde çalışıyoruz. Yine de yoğun istekten dolayı memnuniyet duyuyoruz."
 
      Böylece Rare Replay'in Wii U'ya gelme ihtimali de kesin olarak kalkmış oluyor. Minecraft'ın 17 Aralık'ta Nintendo Wii U'ya geleceğini hatırlatalım. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twitter.com Rare Rare Replay xbox one xbox microsoft 30 oyun klasik nostalji
Tony Hawk's Pro Skater 5'in Eski Nesil Sürümü için Çıkış Tarihi Verildi Battlefield: Hardline'ın Yeni DLC'si için Çıkış Aralığı Verildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rare Replay
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız