Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 5 Geliştiriliyor

   
 
 
    Famitsu'nun son sayısında Yakuza yapımcı ekibinden Toshiro Nagoshi ile yapılan söyleşi neticesinde Playstation 3 için yeni bir Yakuza'nın yapım aşamasında olduğu ortaya çıktı. 
 
    Yakuza ekibinin şu anda 2 oyun için uğraş verdiğini belirten Nagoshi'nin bahsettiği oyunlardan birinin PSP oyunu olduğunu zaten biliyorduk. Bu oyun ile eş zamanlı bir şekilde bir de PS3 Yakuza oyunu geliştirildiğini öğrenmiş olduk. 
 
    Japonya'ya en son çıkan Yakuza 4, henüz Batı'ya uyarlanmadı, biz en son Yakuza 3'ün tadına bakabilmişken, Japonlar için 5. oyun da böylelikle ufukta görünmüş oldu. Şimdilik oyunun tam ismini vermeyen (Yakuza 5: xxx?) Nagoshi, oyunda Goro Majima'nın 'oynanabilir bir karakter' olacağını belirtti. 
 
 
Röportaj, Andriasang

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action adventure ps3 Yakuza Yakuza 4 Yakuza 5
Dante's Inferno 2 Yapım Aşamasında Olabilir High Moon: Lütfen Transformers'ı Satın Alın

gunship

30.6.2010 15:52:10

0
1. oyunda gözlemlediğim Goro Majima biraz psikopat 2.oyunda da biraz matrak olmuştu. Yani onu kontrol etmek güzel olur açıkcası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız