Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 4 TGS 09 Oynanış Videosu

Japonya'da 500.000'den fazla Yakuza 3 kopyası satma başarısı gösteren SEGA , Yakuza 4 ile çıtayı daha da yükseklere taşımayı amaçlıyor.
SEGA'nın Japonya'daki popüler serisinin son halkası olan Yakuza 4'ün TGS 09 oynanış videosu internete sızdırıldı.

Shenmue/GTA karışımı bir oynanışa sahip olan Yakuza serisinin bu yeni oyununda efsane yakuza şefi Kazuma Kiryu'nun yanısıra Shun Akiyama (evsiz bir adam) , Taiga Saejima (hapishane'den kaçan eski bir yakuza suikastçisi)  , Masayoshi Tanimura (rüşvetçi,bozuk polis dedektifi) adlı 3 farklı oynanabilir karakter daha bulunacak.

4 farklı karakteri yönetmemize izin veren , Kamurocho'da geçecek olan ve her karakterin kendine özel bir hikayesinin bulunduğu Yakuza 4 , 2010 yılının ilkbaharında Japonya'da piyasaya sürülecek.

3. oyuna göre daha fazla mekana giriş çıkış imkanı tanınan , daha fazla detayın bulunduğu  ve daha fazla mini oyun içeren Yakuza 4'ün yayınlanan TGS 09 oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.



(Video: Youtube)

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Yakuza 4
Splinter Cell İçin Multiplayer Detayları Yakında Project Natal ile Katamari Kontrolü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız