Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade'ten Yeni Bir Video

 
     Monado: Beginning of the World ismi ile duyurusu yapılan fakat daha sonra yapılan bir açıklama ile ismi değiştirilen Xenoblade'in yeni videosu yayınlandı.
 
     Oyun için yayınlanan bu videoda Xenoblade dünyasının meydana geldiği olay anlatılmış. Daha önceki haberlerimizde de sık sık bahsettiğimiz bu olayı tekrar hatırlayalım.
 
     Xenoblade dünyası aslında iki cesetten meydana geliyor. Binlerce yıl önce  kıyasıya bir savaşa gren iki tanrı, bu savaş sonrasında ölüyor ve vücutları zaman ile taşlaşarak Xenoblade dünyasını oluşturuyor. Bu iki ada parçasına dönüşen vücudun neredeyse Japonya büyüklüğünde olduğunun açıklandığını da hatırlatalım. Ayrıca bu iki büyük ada üzerinde ölmüş olan başka yaratıklarda bulunacak ve zamanla doğallaşan bu yaratıkların içerisindeki büyük alanlara mağaralara giriş yapabileceğiz.
 
     Bir çok ulusunda bulunduğu ve çıkış tarihi henüz kesinlik kazanmayan Xenoblade için yayınlanan bu yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Monolith RPG Nintendo Xenoblade Monado Aksiyon
Bungie, Bu Hafta "Büyük Bir Şey" Duyuracak! SC: Conviction, PS3 İçin Listelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız