Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SC: Conviction, PS3 İçin Listelendi


 
     Bir zamanlar uğruna mücadele ettiği sisteme karşı, kızının intikamını almak için karşı gelecek olan Sam Fisher'in son macerası Splinter Cell : Conviction, PS3 platformuna da uğrayacak mı?
 
     Oyunun yapımcı firması olan Ubisoft Montreal'den Marc Demers, Linkedin'deki profil sayfasında çalıştığı oyunların listesini güncelledi. Son olarak Avatar'ın yapımında da çalışan Demers'in çalıştığı oyunlar arasında Splinter Cell : Conviction'da bulunuyor. Profilinde bu oyuna da yer veren Demers, öncelikle oyunu PC, Xbox 360 ve PS3 için listelemiş. Daha sonra ise listede düzenleme yaparak PS3 ibaresini silmiş.
 
     Bu durumun yanlışlıkla mı olduğu yoksa oyunun ilerleyen dönemlerde olası bir PS3 sürümünün de çıkma ihtimali var mı? Zamanla öğrenebileceğiz. Ubisoft, 2007 yılında duyurulan oyun için ısrarla PC ve Xbox 360'a özel açıklamalarında bulunsa da sık sık PS3 söylentileri de geliyor. Ayrıca geçtiğimiz Ekim ayında Ubisoft Montreal başkanı Yanis Mallat, PS3 sürümü içinde hala umutları olduğunu belirtmişti.
 
     Splinter Cell : Conviction şimdilik PC ve Xbox 360 için 14 Nisan'da çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tactical shooter pc iPhone xbox 360 Splinter Cell : Conviction Ubisoft Tom Clancy
Xenoblade'ten Yeni Bir Video Sonic'in İlk Bölümü Gözüktü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız