Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade Chronicles 3'e, Expansion Pass Özelliği Geliyor

 
 
Xenoblade Chronicles 3'e, 2022'nin geri kalanında ve 2023'te yeni görevler, hikayeler ve karakterler ekleyecek bir Expansion Pass özelliği geleceği belirtildi.
 
Pass özelliği 4 bölüme ayrılarak oyuna geleceği açıklandı. İlk bölümde, her karakter için bir sürü kıyafet oyuna eklenecek. İkinci ve üçüncü bölümde yeni bir karakter ve bazı görevlerin yanı sıra daha fazla kıyafet ve bir Meydan Okuma Savaşı, dördüncü bölümde ise yeni bir hikaye eklenecek.
 
Xenoblade Chronicles 3, Switch için 29 Temmuz'da çıkış yapacak.
 
Xenoblade Chronicles dünyası Aionios'ta, iki karşıt ulus birbirleriyle mücadele etmeye devam ediyor: Keves ve Agnus ulusları. Bu esnada iki ulus için savaşan altı asker, özel bir görev alıyor. Bir zamanlar birbirlerine karşı nefret dolu olan bu karakterler hayatta kalabilecek mi?

Bu büyüleyici hikayede savaştaki her zafer ve mağlubiyet tarihin akışını değiştirecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamereactor aksiyon macera rpg
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, Switch'te Güncellendi Nişancı Oyunu Gunfire Hero: Shooting Archero, Google Play'e Erken Erişim Olarak Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız