Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade Chronicles 3, 29 Temmuz'da Geliyor

 
 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici Monolith Soft, Xenoblade Chronicles 3'ün Switch için 29 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
Geliştirici Monolith SOft'un beğeni toplayan RPG serisinin bir sonraki oyunu Xenoblade Chronicles 3'te uçsuz bucaksız bir dünya sizi bekliyor. Oyuncular, düşman uluslar Keves ve Agnus arasındaki kargaşanın ortasında kalıyor. Bu kargaşayı dindirmek için oyuncular Noah ve Mio'nun rollerine bürünüyor. Bu uluslardan gelen altı karakter, ana teması “yaşam” olan büyük bir masalda yer alıyor.

Eylül 2022'de Nintendo Switch için çıkacak olan serinin yeni oyunu, Xenoblade Chronicles ve Xenoblade Chronicles 2'nin hikayesini birbirine bağlıyor. Xenoblade Chronicles 3'te yeni bir dünyayı keşfetmek size kalıyor.

Nintendo Switch sayfası
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera rpg
Çok Oyunculu Aksiyon Oyunu Research and Destroy, 25 Nisan'da Çıkış Yapacak Macera Oyunu The Last Worker için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız