Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live Gold Şubat Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

 
 
Microsoft, Xbox Live Gold abonelerine özel Şubat 2023'te geçerli olacak ücretsiz oyunları duyurdu. Xbox Live Gold kapsamında her ay oyunculara çeşitli ücretsiz oyunlar sunuyor ve bu ayın oyunları içerisinde For the King ve Guts ‘N Goals yer alıyor. Oyunların kullanım süresi değişkenlik gösteriyor.
 
- For the King - Ay boyunca mevcut
 
 
 
For The King stratejinin, sıra temelli savaşın ve roguelike unsurlarının bir karışımını bizlere sunuyor. Yöntemsel haritalar, görevler ve olaylar sayesinde her oyunda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ediyor. Oyun içerisinde tek oyuncu, yerel veya çevrimiçi eşli mod seçenekleri bulunuyor.
 
- Guts ‘N Goals - 16 Şubat - 15 Mart tarihleri arası
 
 
 
Standart futbol oyunlarından farklı olarak karşımıza çıkan Guts 'N Goals’da futbol topu, buz hokeyi topu da olabiliyor ve gol atmak için ayaklarımız yerine hokey sopasını kullanmamız gerekiyor. Oyun içerisinde 30’dan fazla farklı kahraman yer alıyor ve her stadyum bizlere farklı oynanış mekaniğini sunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox Live Gold xbox live gold ücretsiz oyun aylık oyun bu ay hangi oyun
Beklenen Oyun Marvel's Spider-Man 2 için Yeni Tanıtım Fragmanı Ortaya Çıktı VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde 3. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Live Gold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız