Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live Gold Şubat Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

 
 
Microsoft, Şubat 2022'de geçerli olmak üzere Xbox Live Gold abonelerine özel ücretsiz oyunları duyurdu.
 
Xbox One
 
- Broken Sword 5: The Serpent’s Curse: Tüm ay boyunca kullanılabilir - Broken Sword 5: The Serpent's Curse, PC, PlayStation Vita, Android ve iOS için Revolution Software tarafından geliştirilen ve yayınlanan serinin beşinci oyunudur.
- Aerial_Knight’s Never Yield: 16 Şubat'tan 15 Mart'a kadar - Wally'nin yerine geç. Geçmişinde kaybettiğini yeniden kazanmış gizemli bir karakter. Umarım rakiplerini geride bırakabilecek kadar hızlısındır. Mükemmel kombinasyonlara ulaşabilmek ve karşına çıkmak için bekleyen zorlukları aşmak için Koş, Zıpla, Kay veya İleri Atıl.
 
Xbox 360
 
- Hydrophobia: 1-15 Şubat arası - Hydrophobia, PC için Dark Energy Digital tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir hayatta kalma-macera oyunudur.
- Band of Bugs: 16-28 Şubat arası - Band of Bugs NinjaBee tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir taktik oyunudur.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox Live Gold xbox live gold ücretsiz oyun aylık oyun bu ay hangi oyun
Ubisoft'un Battle Royale Oyunu Hyper Scape, 28 Nisan'da Hizmetine Son Veriyor Horizon Forbidden West için PS4 Pro Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lawministration

2.2.2022 07:07:18

0
İlgi çeken bir oyun yine yok

Biohesner

29.1.2022 12:56:24

0
Duyduğum kadarıyla,Aldığı stüdyolarda tek istediği bize oyun çıkarın,sonra istediğiniz oyunu yapmanız için zaman tanıyorlar.Call of Dutynin her sene çıkmasi çalışanları ciddi yoruyormus.Soylentiye göre MC satın alımı tamamlanırsa Cod için istedikleri kadar zaman tanınıp,Sadece Belli dönemde istenen oyunu yapın formülü islencekmis.Tabi bu nekadar doğru bilmiyorum.

BSC Misafiri

29.1.2022 09:55:47

+1
Microsoft'un tekelleşmesi büyük tehlikelere işaret.Abonelerini hayal kırıklığına uğratmayı sürdürmesi,bana muhtaçlar düşüncesiyle hareket ettiğini gösterir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Live Gold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız