Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass'in Güncel Abone Sayısı Açıklandı

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'in güncel abone sayısı açıklandı. Açıklanan bilgilere göre şu anda hizmette 34 milyon oyuncu bulunuyor ve bu sayı şirket tarafından doğrulanmış durumda.
 
Xbox Game Pass genişlemeye devam ediyor
 
 
 
Gerçekleştirilen yeni bir podcast içeriğine göre Diablo 4, Game Pass hizmetine gelecek olan ilk Activision Blizzard oyunu olacak. Bunun dışında Xbox oyunları PlayStation ve Switch platformlarına gelecek ve bu sayede rakip platformlardaki oyuncular da bu oyunlardan faydalanabilecek.
 
Xbox Game Pass hizmetinde yer alan 34 milyon abone içerisinde hizmeti ücretsiz olarak deneyenler ve diğer anlaşmalara tabii olanlar yer almıyor. Bu hizmet dahilinde geniş bir oyun kütüphanesine tek bir ücretle erişilebiliyor ve oyunları kiralama usulü deneyimleyebiliyorsunuz. Oyuncular açısından avantajlı bir duruma yansıtan bu hizmete her ay yeni oyunlar eklenirken mevcut oyunların bazıları da çıkarılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
Xbox'ın Bir Sonraki Konsolu Teknik Açıdan Sıçrama Yapacak Disco Elysium için Geliştirilen DLC İptal Edildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız