Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, Dünyanın İlk Pizza Kokulu Oyun Kontrolcüsünü Tasarladı

 
 
Microsoft, Paramount Pictures ile Teenage Mutant Ninja Turtles ortaklığının bir parçası olarak “dünyanın ilk pizza kokulu kontrolcüsünü” geliştirdi. Bu kontrolcüler gelecek ay vizyona girecek olan Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem filmi ile aynı zamana denk gelecek şekilde sınırlı sayıda satışa sunulacak. Yeşil ve kablosuz bir cihaz olarak karşımıza çıkacak.
 
Ninja kaplumbağa temalı bir kontrolcü
 
 
 
Ninja kaplumbağa temalı bu pizza kokulu kontrolcü için Xbox'tan Josh Stein çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Kaplumbağaların sevilen yemeği pizzanın kokusunu sizlere sunmak istiyoruz. Özel olarak tasarlanan bu özel Xbox kablosuz kontrolcüsü pizza kokusunu yayacak şekilde dizayn edildi."
 
Özel tasarım olan bu kontrolcü dört farklı sürümle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Leonardo, Raphael, Donatello ve Michelangelo karakterlerini temsil eden bu kontrolcüler tam bir hayran yapımı olarak piyasadaki yerini bulmaya geliyor. 
 
Aynı zamanda bu kontrolcü için şu anda Xbox Game Pass Twitter hesabı bir çekiliş başlatmış durumda. Çekiliş şartlarına ve Twitter gönderisine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım microsoft uygulama
Metroidvania Oyunu RIN: The Last Child 21 Eylül'de Çıkış Yapıyor Etkileşimli Borderlands Serisi Duyuruldu: İşte İlk Detaylar

BSC Misafiri

25.7.2023 17:03:43

0
Orucu bozar mı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız