Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroidvania Oyunu RIN: The Last Child 21 Eylül'de Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Klabater ve geliştirici Space Fox Games, karanlık peri masalı Metroidvania oyunu RIN: The Last Child'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için 21 Eylül'de yayınlayacaklarını duyurdu.
 
RIN: The Last Child, keşif ve işçiliği birleştiren karanlık bir Metroidvania oyunudur. Mistik bir dünyada düzeni geri getirme yolculuğunda Yaratıcının son çocuğu RIN olarak oynayın. Yönleri ve rünleri toplayın, büyüler yapın ve güçlü patronlarla, yani dönüştürülmüş kardeşlerinizle yüzleşin. Dünyanın kaderi senin ellerinde.
 
Keşif yolculuğunuzda birçok küçük yaratıkla savaşacaksınız. Balçıklar, Sivrisinekler gibi konumlarından ve ayrıca Sıçanlar veya Tüküren Bitkiler gibi daha büyük ürkütücü hayvanlardan oluşur. Yaratıcının altıncı çocuğu olan RIN olarak, beş patronla, yani bilinmeyen kardeşlerinizle yüzleşeceksiniz.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Metroidvania RIN: The Last Child macera
Kart Oyunu LogiKing, 24 Ağustos'ta PS4'e Geliyor Xbox, Dünyanın İlk Pizza Kokulu Oyun Kontrolcüsünü Tasarladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız