Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox: 343 Ekibi Halo Üzerinde Çalışmaya Devam Edecek

 
 
Köklü bir seri olarak karşımıza çıkan Halo'nun gidişatı hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde geliştirici ekip 343 Industries içerisinde yeni bir yapılanmaya giden Xbox, Halo serisi üzerinde aynı ekibin çalışmaya devam edeceğini açıklıyor. Ek olarak diğer stüdyoların da geliştirmeye dahil olabileceğini belirtiyor.
 
Halo serisi bir üst seviyeye çıkartılmak isteniyor
 
 
 
Microsoft'un oyun stüdyolarından sorumlu başkanı Matt Booty, Axios ile yaptığı bir röportajda Halo Infinite üzerinde çalışan ekip içerisinde çeşitli güncellemelerin yapıldığını aktardı. Bu kapsamda şu anda proje üzerinde çalışmaya başlayan ekip önceki ekipten oldukça farklı bir yapıya büründü. Yeni ekibin önemli ölçüde farklı olduğunu söyleyen Booty seriyi ileriye götürmeye devam etmek istediklerini de ekledi.
 
343 Industries stüdyosu bu zamana kadar pek çok değişiklik yaşadı. Bu doğrultuda eski stüdyo başkanı Bonnie Ross, Eylül 2022'de 343 Industries'den ayrıldı ve ardından yerini Pierre Hintze aldı. Bu değişikliklerle beraber ekipler seriyi bir üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde İlk Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! Lies of P ve Wo Long: Fallen Dynasty İş Birliği Duyuruldu

mehmetalpertr

19.6.2023 12:42:03

0
Bungie den sonra Halo bir türlü olmadı. Bunlar beceremiyorlar. Niye ısrar ediyorlar anlamadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız