Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XIII Remake İlk Ekran Görüntüleri

Yayıncı Microids ve geliştirici PlayMagic, orijinali 2003 yılında çıkış yapan cel-shaded grafiklere sahip birinci şahıs nişancı oyunu XIII'ün remake versiyonu için ilk ekran görüntülerini paylaştı.
 
 
 
 
 
 
XIII Remake 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Mac için çıkacak.
 
Oyun hakkında:
 

XIII, hafızasını kaybeden ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nı öldürmekle suçlanan yetenekli asker «Thirteen» olarak oynadığınız bir birinci şahıs nişancı oyunu. Yaralı ve hafızanızı kaybetmiş olarak Brighton Plajı'nda uyanıyorsunuz ve tek ipucu küçük bir anahtar ve köprücük kemiğinizdeki «XIII» dövmesi. Bu andan itibaren artık işiniz 34 seviyeden oluşan solo campaign modunda cevaplar aramak. Endişelenmeyin, yol boyunca uygun silah cephanesini bulacaksınız.
 
PlayMagic "orijinal XIII'ün inanılmaz görünümü ve hissine sadık kalarak grafikleri, sesi ve animasyonları modernize etmeyi" ve "oynanış mekaniğini oyunun orijinal ruhunu yansıtacak şekilde modernize etmeyi" amaçlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
XIII XIII Remake birinci şahıs nişancı oyunu FPS Microids PlayMagic
Gears 5 Steam'de Windows 7'de Çalışacak Fez Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta Celeste ve Inside
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rayder34

23.8.2019 16:41:12

0
bu oyun var ya bu oyun ilk olarak telefon versiyonunu gördükten 1-2 yıl sonra pc de olduğunu öğrenince çılgınlar gibi deliye dönmüştüm , Oyun çizgiroman havasında grafikleri vardı şimdi ise daha gerçekçiliğe gitmişler gibi duruyor. Sabırsızlıkla beklemekteyim abartı fiyattan çıkmasında :]

BSC Misafiri

23.8.2019 05:11:09

0
İlk oyuna göre fazla gerçekçi olmuş. İlk oyun çizgi roman gibiydi çocukken oynardım

BSC Misafiri

22.8.2019 18:22:59

0
İkinci görseldeki gibi aşırı boş mekan olmazsa ne yapalım deyip bu saçma grafik tarzına dayanıp bu oyun oynanabilir kanımca. Da kötü aga artık şu cel shadin mi artık neyse ondan ve piksel grafik oyunlardan cidden vazgeçmeleri gerek. Artık hiç ama hiç olmuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XIII Remake ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız